Forca: Fjala Juaj do te respektohet

Forca: Fjala Juaj do te respektohet
Të nderuar qytetarë, Forca u bë parti parlamentare  dhe për këtë duam të falënderojmë  anëtarët dhe simpatizuesit tonë dhe Forcënrinore që janë angazhuar në komisione dhe në fushatë. Iu falënderohem të gjithë votuesve që na kanë besuarvotën e tyre dhe që bënë të mundur që Forca e Re Demokratike, për një kohë të shkurtër, të shndërrohej nga një dëshirë e projekt fitoreje në një realitet të prekshëm. Angazhimi i të gjithëve ka ndikuar që rezultati ynë tëjet mbi 40% më i mirë se në vitin... Vazhdo