forca per bashkim

Sinishtaj: Letër e hapur për presidenten e Kosovës
Iniciativa qytetare Tuz si pjesë e Listës zgjedhore “Forca për bashkim”, respektivisht kandidati për deputet Vasel Sinishtaj i ka dërguar një letër të hapur Presidentes së Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, lidhur me deklaratën e saj dhënë Radio-televizionit të Malit të Zi se si e vlerëson pozitën e shqiptarëve në Mal të Zi, në veçanti kërkesën për komunë të Malësisë. Në këtë intervistë ajo ka deklaruat se të drejtat e shqiptarëve në Mal të Zi janë të definuara me Kushtetutë dhe... Vazhdo

November 13, 2012  :: Politika :: Comments Off on Sinishtaj: Letër e hapur për presidenten e Kosovës
Tags: , , , ,

Cungu: FORCA PER BASHKIM  nuk do të zhgënjej besimin tuaj
Konference  per media- zgjedhjet parlamentare 14.10. 2012 Ulqin,17.10.2012 Nr. 105/12   Të nderuar qytetarë,   Së pari, dua të falënderojmë  votuesit,anëtarët dhe simpatizuesit e koalicionit FORCA PER BASHKIM që janë angazhuar gjatë fushatës dhe në komisione. Këto zgjedhje kanë vërrtetuar se koalicioni FORCA PER BASHKIM  është  koalicioni më i madh shqiptarë në Mal të Zi. Me këtë rast edhe njëherë ju falenderoj për besimin që na keni dhënë dhe ju vërrtetoj  që FORCA PER BASHKIM  nuk do të... Vazhdo
Voto koalicionin Forca per bashkim
Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Për Bashkim” Forca – Iniciativa Qytetare – Lëvizja Perspektiva Genci Nimanbegu, Vasel Sinishtaj,Zana Sarvan, Nazif Cungu, Smail Maliq Çunmulaj,Xhevdet Cakuli, Mefit Tela, Lindon Gjelaj, Vera Hakaj, Rexhep Gjokaj, Nail Draga, Nikola Z. Gegaj, Ilirijan Koliq, Katrina Gjurasheviq, Florim Pali, Faik Nika, Valentina Junçaj, Aferdita Pelingu, Elez Nikoviq, Gjoka Gjonoviq, Agon Salaj, Lindita Gjonaj, Mirsad Markashi, Nuo Camaj, Veneranda Gjonaj, Gjeto Ulaj, Valdet Axhemoviq, Vjollca... Vazhdo

October 13, 2012  :: Politika :: Komente (1)
Tags: , , ,

Suksesi i rradhes i Forces ne fushaten zgjedhore + Foto – Video
12.10.2012 ne Ulqin, u mbajte konventa e fundit e Forces per bashkim.Ne konvente ishin  te pranishem  rreth 1500 qytetare te Ulqinit, Anes se Malit, Krajes, Malesise, Plaves e Gusise. Fjalim mbajten: Asllan Llunji,Mefit Tela,Ilirjan Koliqi,Faik Nika, Gjok Gjonaj I cili u dallua me fjalet popullore,ndersa fjalen   kryesore e paten kandidatet per deputet: Zana Sarvan,Vasel Sinishtaj, dhe Genci Nimanbegu I cili pas cdo fjalie ishte I nderprere nga duartrokitjet e simpatizuesve.Dhe ne fund e permbylli Kryetari i parties Forca e Re Demokratike... Vazhdo
9 Arsyet per te votuar koalicionin Forca per bashkim
1. Mbrojtja dhe përdorimi i simboleve nacionale. Ruajtja e kultivimi i identitetit kombëtar. 2. Zhvillimi ekonomik duke nxitur turizmin dhe bujqësinë. Eleminimi i papunësisë dhe ndalim i emigracionit. 3. Mbrojtja e të drejtave të pronarëve legjitim. Kthimi i pronave të Shqiptarëve kudo që ndodhen. 4. Bashkimi shqiptarëve nëpërmjet infrastrukturës rrugore. Ndërtimi i rrugës së Plavës, kalimit kufitar të Zogajt dhe lidhjes Shtoj-Velipojë. 5. Krijimi i Komunës së Malësisë. Zgjerimi i kompetencave të qeverisjes vendore. 6.... Vazhdo

October 3, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Politika :: Komente (26)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,