Forca rinore hapi konkursin tradicional të fotografisë

Shpallje: Konkursi i gjashte ndërkombëtarë i fotografisë
Forca Rinore shpall për të gjashtin vit me radhë konkursin e fotografisë. Tema e këti konkursit është „Te rinjet pa kufi” Hapja e konkursit bëhët me 5 mars deri me 05 prill të vitit 2011. Pjesmarrësit kanë të drejt të dorzojnë deri në 5 fotografi të zhvilluara në formatin 30x20cm, të cilat do të konkurrojnë në tri kategori: fotografia digjitale, fotomontazh dhe fotografia MMS. Bashkë me dorëzimin e fotografive që duhet të jenë në CD, poashtu duhet të shënohet lloji i aparatit apo telefonit, dhe vendi... Vazhdo
Forca rinore hapi konkursin tradicional të fotografisë
Në fokusin e të rinjve 4 Ulqin – Për të katërtin vit me radhë Forca Rinore do të organizojë konkursin e fotografisë të dedikuar për të rinjtë e apasionuar pas fotografisë. Tema e konkursit të sivjetshëm është “Në fokusin e të rinjve 4”. Kjo ngjarje tradicionale kulturore viteve të kaluara ka zgjuar interesimin e të rinjve jo vetëm nga Ulqini, por edhe nga qytetet e tjera të Malit të Zi. Për dallim prej dy viteve të para kur të drejtë pjesëmarrjeje kishin vetëm të rinjtë nga Ulqini, ashtu... Vazhdo