Forca Rinore

Kumtese per Iftarin e organizuar nga Forca Rinore + Foto
Me kete kumtese do njoftoheni per Iftarin e organizuar nga Forca Rinore diten e ejte me  16 Gusht. Organizimi u mbajt per nder te Dites Boterore e te rinjve e cila ishte me 12 Gusht te ketij viti. Kjo dite internacionale e cila kremtohet diku me mbledhje, diku me protesta dhe aktivitete vullnetare ne qytetin tone u kremtua me nje Iftar I cili u shtrua ne Restorantin Lamiga. Kete vit Dita Boterore e te rinjve manifestohet me moton “Ndertimi I nje Bote me te mire: Ne partneritet me te rinjt” dhe ka per qellim aktivizimin e te rinjve... Vazhdo

August 18, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Komente (8)
Tags:

Zgjedhet Asllan Llunji kryetar i Forcës Rinore
DeklaratĂ« pĂ«r media me rastin e zgjedhjes sĂ« kryesisĂ« sĂ« re tĂ« ForcĂ«s Rinore     TĂ« mĂ«rkuren me datĂ«n 11.07.2012 nĂ« Hotelin ”Otrant” u mbajt Kuvendi i dytĂ« zgjedhorĂ« i Forumit Rinor tĂ« ForcĂ«s sĂ« rĂ« demokratike. PĂ«rveç delegatĂ«ve tĂ« forumit dhe udhĂ«heqĂ«sisĂ« sĂ« punĂ«s tĂ« pranishĂ«m ishin edhe kryetari i partisĂ« z. Nazif Cungu, nĂ«nkryetari Xhaudet Cakuli, deputeti Genci Nimanbegu si dhe funksionarë  tĂ« tjerĂ« partiak. NĂ« kĂ«tĂ« kuvend u aprovua Statuti i ri i Forumit Rinor, rregullorja e punĂ«s,... Vazhdo

July 12, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Komente (8)
Tags: ,

Shpallje: Konkursi i gjashte ndërkombëtarë i fotografisë
Forca Rinore shpall pĂ«r tĂ« gjashtin vit me radhĂ« konkursin e fotografisĂ«. Tema e kĂ«ti konkursit Ă«shtĂ« „Te rinjet pa kufi” Hapja e konkursit bĂ«hĂ«t me 5 mars deri me 05 prill tĂ« vitit 2011. PjesmarrĂ«sit kanĂ« tĂ« drejt tĂ« dorzojnĂ« deri nĂ« 5 fotografi tĂ« zhvilluara nĂ« formatin 30x20cm, tĂ« cilat do tĂ« konkurrojnĂ« nĂ« tri kategori: fotografia digjitale, fotomontazh dhe fotografia MMS. BashkĂ« me dorĂ«zimin e fotografive qĂ« duhet tĂ« jenĂ« nĂ« CD, poashtu duhet tĂ« shĂ«nohet lloji i aparatit apo telefonit, dhe vendi... Vazhdo
Fitues i konkursit ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« fotografisĂ« “TĂ« rinjtĂ« pa kufij” Ă«shtĂ« Vinko Prenkoçaj nga Trieshi
Juria profesionale e pĂ«rbĂ«rĂ« nga Ante Bakoviq, Arben Aliaj, Renata Mashanoviq, SkĂ«nder Kurmemi dhe Edita Kordiq parmbĂ«rmĂ« nĂ« QendrĂ«n pĂ«r KulturĂ« tĂ« Ulqinit shpalli fituesit e Edicionit tĂ« pestë  tĂ« konkrusit tĂ« fotografisĂ« me temĂ« “TĂ« rinjtĂ« pa kufij” organizuar nga Forca Rinore. Çmimin e parĂ« e mori Vinko Prenkoçaj nga Trieshi , i cili fitoi edhe njĂ« statu simbolike dhe 300 euro. Çmimi i dytë  dhe 200 euro iu dha Emil ToskĂ«s nga  Tirana, kurse çmimin e  tretĂ« dhe 100 euro i mori Ana Miranoviq nga Tivari. ... Vazhdo
Forca rinore ne Ulqin organizon ekspozitĂ«n e fotografive”TĂ« rinjt pa kufi’’
KUMTESË  PËR OPINION-FORCA RINORE Ulqin 22.04.2010 Nr. 68-10 PĂ«r tĂ« pestin vit me radhĂ« Forca rinore ne Ulqin organizon ekspozitĂ«n e fotografive  dhe nĂ« kĂ«tĂ« vit jubilar tema ishte ‘’TĂ« rinjt pa kufi’’. Konkursi ishte i hapur nga data 15 mars deri mĂ« 15 prill, kurse risia e kesaj ekspozite ishte mundĂ«sia e konkurrimit tĂ« fotografive nĂ« nivel ndĂ«rkombĂ«tar. Juria profesionale e perbere nga Ante Bakoviq,Arben Allijaj, Renata Mashanoviq, Skender Kurmemi dhe Edita Kordiq mĂ« datĂ«n 10 prill nĂ« mesin e me shume se... Vazhdo
Forca Rinore Ulqin: Ekspozita e fotografisë 2009
MbrĂ«mĂ« ne sallĂ«n e qendrĂ«s pĂ«r KulturĂ« nĂ« Ulqin u mbajt ekspozita e fotografisĂ« “NĂ« fokusin e te rinjve 4” tĂ« organizuar nga Forca Rinore. Ky eveniment i cili tesh katĂ«r vite me radhĂ« organizohet nga Forca rinore shndĂ«rroi nĂ« njĂ« ngjarje tĂ« rĂ«ndĂ«sishme kulturore artistike. DĂ«shmi e kĂ«saj Ă«shtĂ« pjesĂ«marrja e madhe e tĂ« rinjve si pjesĂ«marrĂ«s direkt nĂ« konkurs por edhe nĂ« prezence tĂ« madhe nĂ« ekspozita. TĂ« pranishĂ«mve u drejtuan Genci Nimanbegu nĂ«nkryetarĂ« i ForcĂ«s sĂ« Re Demokratike dhe bartĂ«si i ListĂ«s... Vazhdo