foto nga ulqini

Arti i Fotografise ne Ulqin
Le te udhetojme me shpejt se koha per nje here te vetme. Diku atje ne vendin me te bukur ne bote, vendin e detarise, ne Ulqin.Te udhetojme kunder viteve te shkuara dhe te takohemi te gjithe brezat ketu ne komunitetin tone virtual,gjat nje reportazhe te zhvilluar nga StudioUlqini 24 mbi fotografet e Ulqinit. Ata te cilet hodhen themelet e artit te fotografise ne Ulqin,ashte fotografi i ndjer ulqinak Rizo Harapi Shurdha që ishte fotografi i par i Ulqinit modern qe prej vitit 1951.Kurse njeri nga nxensit e tije si fotografe ishte edhe Hajro... Vazhdo

January 4, 2011  :: Bota, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Arti i Fotografise ne Ulqin
Tags: , , , , , ,