ftese

Ftesë për Ditën e Shkollës Fillore ‘Bedri Elezaga’ Katërkollë 15.maj në ora 9:00
F T E S Ë    Ju ftojmë që të merrni pjesë në manifestimin shkollor, me rastin e ditës së shkollës Fillore “Bedri Elezaga” Katërkollë . Me 15 maj 2012 në ora 9:00 të mëngjesit do filloj kremtimi i Ditës se Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë .Shkolla ka organizua një program kulturo-argëtues me këngë të ndryshme, vallëzime moderne dhe popullore, pjese humoristike si dhe recitime. Gjate këtij programi, do behet shpërblimi i nxënësve më të mirë në shkollën fillore “Bedri... Vazhdo
Ftesë – MogUL: “Hyjmë në Valdanos – bregdeti është pronë publike!” 18.04.2012 në ora 12:00
Ju ftojmë të merrni pjesë në performancën rrugore, të cilën e organizon Monitoring Group Ulqin – MOGUL. FTESË  për MEDIA     Të nderuar, Ju ftojmë në performancën që organizon Monitoring group Ulqin – MOG-UL.   Si rezultat i analizave të hollësishme të regullativave  ligjore në fuqi dhe dokumenacionit që kemi grumbulluar konform Ligjit për qasjen e lirë të informatave, (që e kemi prezantuar ne press konferncën më 06 prill 2012), kemi verifikuar se ndalimi i hyrjes ne Valdanos bëhet... Vazhdo
Ftese ne perurimin e librave te Dr Bahri Briskut – 14.04.2012 në ora 18:00
BIBLIOTEKA – QENDRA PËR KULTURË – ULQIN ASOCIACIONI ULQINI – ULQIN BASHKIMI I KRIJUESVE SHQIPTARË NË MAL TË ZI SHOQATA E ISH TË BURGOSURVE DHE TË PËRNDJEKURVE POLITIK TË SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI   Organizojnë përurimin e librave   1. KUSARËT DHE DETARËT SHQIPTARË 2. RUDINA MAGJIKE   të autorit dr. Bahri Brisku   Salla e Bibliotekës së Qendrës për kulturë ULQIN të shtunën më 14.04.2012 në ora 18   Ju mirepresim  Vazhdo

April 12, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Ftese ne perurimin e librave te Dr Bahri Briskut – 14.04.2012 në ora 18:00
Tags: , , ,

Ftesë: Mali i Zi në Bashkimin Evropian: “Çfarë përfitoj UNË, e çfarë përfiton QYTETI im?”
  Podgoricë, 7 dhjetor, 2011   F T E S Ë   MALI I ZI në BASHKIMIN EVROPIAN: “Çfarë përfitoj UNË, e çfarë përfiton QYTETI im?”   Qendra për Edukim Qytetar (CGO) në bashkëpunim me Qendrën për Monitorim (CEMI) nga Podgorica dhe Iniciativën Qytetare (GI) nga Beogradi, është duke implementuar projektin “Evropa në qytetin tim,” i cili është i mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Mal të Zi. Projekti “Evropa në qytetin tim”, synon të forcojë kapacitetet dhe rolin e komuniteteve... Vazhdo

December 7, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ftesë: Mali i Zi në Bashkimin Evropian: “Çfarë përfitoj UNË, e çfarë përfiton QYTETI im?”
Tags: , , ,