Fuat Nimani

Marreveshje bashkepunimi Ulqin-Durres 2010 – Video
Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim kryetarin e komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga që shoqërohej nga ish kryetari i kësaj komune Fuat Nimani i cili ka mbajtur edhe pozicionin e ministrit të të drejtave të njeriut dhe pakica në qeverinë e Malit të Zi nga viti 2008 deri në 2010. Në këtë takim merrnin pjesë edhe drejtuesit e shoqatës Ulqini në Durrës.... Vazhdo

August 26, 2010  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Marreveshje bashkepunimi Ulqin-Durres 2010 – Video
Tags: , , , , , ,

Në Mal të Zi, shqiptarët të kënaqur me bashkëjetes
Shqiptarët në Mal të Zi i respektojnë simbolet e tyre kombëtare dhe janë bërë pjesë e jetës politike pa qene nevoja te marrin pushkët e të luftojnë, sikundër bënë kosovarët, apo shqiptarët në Maqedoni. Faktori shqiptar është shprehur i kënaqur me bashkëjetesën me malazezët, në një seancë të OKB-së në Gjenevë për çështjet raciale në Malin e Zi. Komiteti kundër diskriminimit racor shqyrtoi të drejtat e njeriut në Mal të Zi dhe ekspertët konstatuan se në këto vite të shkëputjes nga Serbia, vendi... Vazhdo
Fuat Nimani flet për Kushtetuten
http://video.google.com/videoplay?docid=-1117244943639603747 Nimani: Në kushtetutën e re kërkojmë përfaqësim proporcional të pakicave Fuat Nimani: Pikërisht ministria për të drejtat e njeriut dhe të pakicave ka organizuar një tryezë të rrumbullakët lidhur me të drejtat e pakicave në kushtetutën e re të Malit të Zi. Drafti i dhënë nga parlamenti i Malit të Zi duket që nuk i plotëson ata nevojat dhe kerkesat e pakicave, por natyrisht duhet ditur, që kjo Vazhdo  Vazhdo

January 7, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Fuat Nimani flet për Kushtetuten
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,