gazeta

Gazeta Zëri më i kërkuari në Ulqin
Gazeta “Zëri”, jo vetëm që është njëra nga gazetat më të shitura në Kosovë, por gjithashtu është edhe gazeta më e kërkuar nga pushuesit që janë duke i kaluar ditët e ngrohta në Ulqin. Të shumtë janë ata që mund të shihen duke lexuar gazetën “Zëri”, ndërsa edhe shitësit e gazetave nëpër plazhet e Ulqinit, thonë se “Zëri” është gazeta që shitet e para nga të gjitha gazetat tjera. Edhe atje loja shpërblyese vazhdon të tërheqë vëmendjen dhe ata që e blejnë, fillimisht e gërvishin kuponin... Vazhdo

August 8, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Komente (1)
Tags: ,

Alarm i rrejshëm për bombë në Kuvendin e Malit të Zi
Kuvendi i Malit të Zi ndërpreu seancën e së enjtes rreth orës 17:30, pas thirrjes anonime se në ndërtesë është vendosur një bombë, megjithëse më vonë doli se alarmi ishte i rrejshëm. Pas hetimit të detajuar që e kryen njësitet speciale të policisë u vërtetua se në ndërtesë nuk kishte asnjë lloj eksplozivi, kështu që deputetët, personeli dhe gazetarët u kthyen në hapësirat e Kuvendit. Menjëherë pas thirrjes seanca u ndërpre, kurse deputetët, personeli dhe gazetarët u evakuuan nga ndërtesa e Kuvendit... Vazhdo

March 1, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Alarm i rrejshëm për bombë në Kuvendin e Malit të Zi
Tags: , ,

Lexuesit e Kohës Javore në Rozhajë numërohen në gishta
Në Rozhajë dhe rrethinën e saj, e përjavshmja “Koha javore” lexohet pak. Asimilimi ndër shqiptarët etnikë këtu padyshim e ka bërë të vetën, por edhe tradita për të lexuar shtypin në gjuhë joamtare zvogëlon lexuesit e saj. Lexuesit standard të kohës janë mësimdhënësit e këtushëm shqiptarë. Pjesa dërmuese e shqiptarëve të Rozhajës më lehtë i lexojnë gazetat në gjuhë joamtare. Ata vazhdojnë me avazin e vjetër, lexojnë “Vijesti”-n dhe “Dan”-in. Koha javore” është... Vazhdo

February 26, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Lexuesit e Kohës Javore në Rozhajë numërohen në gishta
Tags: , , ,

Djukanovic kryeministër, ashtu siç edhe pritej
Kryetari i Malit të Zi, Filip Vujanovic, ia besoi mandatin qeveritar liderit të Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS), ish-kryeministrit, Milo Djukanovic. Vujanovic për 28 shkurt ka caktuar seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit, në të cilën do të zgjidhet qeveria e re. Duke arsyetuar vendimin e tij, Vujanovic pohoi se Djukanovic “kreu detyrën e kryeministrit dhe të kryetarit në periudhën më të vështirë të historisë moderne malazeze”, por edhe se, duke kryer këto detyra “kontribuoi pamasë në respektin... Vazhdo

February 22, 2008  :: Politika :: Comments Off on Djukanovic kryeministër, ashtu siç edhe pritej
Tags: , , , , , , , ,

Mali i Zi i përmbajtur për pavarësin e Kosovës
Presidenti i Malit të Zi, Filip Vujanovic,tha të mërkurën se vendi i tij duhet të deklarohet për Kosovën duke pasur kujdes rrethanat e brendshme, pozitën rajonale dhe qëllimet integruese.”Në këtë ndërlidhje, një rëndësi shumë të madhe kanë marrëdhëniet e mira midis serbëve e shqiptarëve në Malin e Zi. Duhet patjetër që t’i ruajmë këto marrëdhënie, sepse është një pasuri për Malin e Zi dhe për rajonin”, tha Vujanovic.Ai ka shtuar se me Qeverinë e Prishtinës, Podgorica edhe më parë... Vazhdo

February 22, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Mali i Zi i përmbajtur për pavarësin e Kosovës
Tags: , , , , ,

Vujanoviq konsultohet për mandatar
Kyetari malazez, Filip Vujanoviq, të martën filloi konsultimet me përfaqësuesit e partive parlamentare rreth mandatarit të qeverisë së re të Malit të Zi.Disa partia opozitare të hënën paralajmëruan se s’do t’i përgjigjen ftesës së Vujanovicit, ngase e konsiderojnë farsë.Këshilli Qendror i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS), propozoi javën e kaluar që mandatar i qeverisë të jetë kryetari i kësaj parie, Milo Djukanoviq,pas i që shkaku i sëmundjes dha dorëheqje kryeministri aktual, Zeljko... Vazhdo

February 20, 2008  :: Politika :: Comments Off on Vujanoviq konsultohet për mandatar
Tags: , , , , , , , , , ,

Madonna do të këndojë sivjet në Mal të Zi
Bisedimet me menaxherët e Madonnas zgajtën dy muaj, ndërsa për interpretim janë marrë vesh për çmimin prej më së paku 5 milionë euro.Nëse iu besohet mediave malazeze,këtë verë Madonna do të interpretojë në Budva në plazhin Jaz. Lajmin për ardhjen e mundshme të pop-mbretëreshës në Mal të Zi u paraqit para dy muaj, megjithatë atëkohë organizatorët ende nuk ishin të sigurt se a do të jenë të suksesshëm bisedat me menaxhmentin e saj.Gazeta ditore malazeze ‘Vijesti’ mori vërtetimin se marrëveshja është... Vazhdo

February 15, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Komente (1)
Tags: , , , , ,

Pour les Ulqinake : que pensez-vous de la privatisation de votre ville de Gezim
Pour les Ulqinake : que pensez-vous de la privatisation de votre ville de Gezim Hajdinaga ? http://video.google.com/videoplay?docid=-4238476290706707223 Depuis l’indépendance du Monténégro, la ville d’Ulcinj/Ulqin est à vendre. Tous les biens de l’État, y compris les plus grands hôtels de la côte, sont en cours de privatisation. Et plutôt que les acheteurs russes qui se pressent pour investir, la municipalité souhaiterait voir arriver des hommes d’affaires albanais… Vazhdo  Vazhdo