gazetaria hulumtuese

Ali Salaj: Larg gazetarisë hulumtuese
Kur të kemi parasysh krizën aktuale të mediave të shkruara në botë e posaçërisht gjendjen e mediave të shkruara në gjuhën shqipe në Mal të Zi atëherë është më se e kuptueshme se gazetaria hulumtuese jo që nuk ka gjasa të zhvillohet ,por ajo do të jetë në zhdukje të vazhdueshme. Kjo ndodh sepse e ardhmja e gazetarisë, sidomos e asaj hulumtuese, do të zhvillohet në internet dhe nëpër vebfaqet dhe portalet e ndryshme të tij, duke mbijetuar krizën që i ka përfshirë mediat e shkruara. Gazetarinë... Vazhdo

November 7, 2010  :: Opinione :: Comments Off on Ali Salaj: Larg gazetarisë hulumtuese
Tags: , , , ,