Geen Home

Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Foto: Vijesti Një delfini i ngordhur është gjetur paraditen e sotme në bregdetin e Ulqinit. Kanë qenë disa peshkatar vendas të cilët gjatë patrullimit në bregdet kanë parë peshkun gjigant dhe në momentin e konstatimit ai ishte i ngordhur. Sipas të dhënave delfini është i gjatë 2 metër dhe peshon 80 kg, dhe vizita e tij në bregdetin e Ulqinit tek plazhi Tropikana është diçka e rrallë pasi delfinët nuk jetojnë në ujrat e Adriatikut, kjo edhe për shkak të kushteve atmosferike. Nga konstatimet e para është vënë... Vazhdo

March 21, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Geen Home Poziva Vladu da preispita odluku o Valdanosu
NVO – VALDANOS    Pozvali Vladu da preispita odluku Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nevladina organizacija (NVO) Grin houm /Green Home/ pozvala je Vladu i Tendersku komisiju da preispitaju odluku o davanju u zakup uvale Valdanos britanskoj kompani Kjubus Luks /Cubus Lux/. U Grin houmu ocekuju da Vlada prepozna interes graðana Ulcinja i Crne Gore, ekonomski potencijal Valdanosa i vrijednost njegovih maslinjaka i da se hitno angažuje na njihovoj obnovi i rekultivaciji. Oni traže i da Vlada obezbijedi poštovanje Zakona o zaštiti priode... Vazhdo

January 12, 2011  :: news :: Comments Off on Geen Home Poziva Vladu da preispita odluku o Valdanosu
Tags: , ,