Genc Murati

Në Tivar u mbajt Turneu “Trofeu i Tivarit”
Te shtunen me 06.10.2010 ne Tivar u mbajt turneu “Trofeu i Tivarit” ne te cilin klubi i karatese Champion mori pjese me 34 garues te grupmoshave te ndryshme.Ata paten sukses duke u kthyer me 33 medalje nder te cilat 10 te arta,8 te artgjendta dhe 15 medalje te bronzta. Ne kata individuale me medalje te arta u kurorezuan keta nxenes: Ermir Kurtoviq,grupmosha 2003 e me te rinj Leona Markiq,2003 e me te reja dhe Admir Sella I grupmoshes 2001 Me medalje te bronzta gjithashtu ne kata individuale : Milica Bundallo-2002 Fjolla Dervishi-2002 Eliza... Vazhdo
KK “Champion” vazhdon me suksese në “Budva Open”2010
Te shtunen me date 15.05.2010 ne Budve u mbajt gara “Budva Open”, gare e cila mblodhi 485 garues nga 23 klube te 7 shteteve. Klubi i karatese Champion mori pjese me 5 garues dhe arriti keto rezultate: -Genc Murati-vendi i pare ne luftra individuale, v.1998 (-52kg) -Adonis Markashi-vendi i pare gjithashtu ne luftra individuale,v.1997(-40kg) -Admir Sella-vendi i dyte ne kata individuale,(v.2001) -Goran Kilibarda-vendi i dyte ne kata individuale,(v.2000) dhe vendi dyte per ekipin e katave,i perbere nga : Admir Sella,Elvir Deljanin dhe... Vazhdo

May 17, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK “Champion” vazhdon me suksese në “Budva Open”2010
Tags: , , , , ,

“Champion”, katër kupa dhe 13 medalje,në Turneun IV Ndërkombëtar “Katana Open 2009”
Garuesi më i suksesshëm nga radhët e KK “Champion” ishte Agon Agani i cili fitoi dy medalje të arta dhe dy kupa. Adonis Markashi fitoi një medalje të artë, një të argjendtë dhe një kupë, Edmond Mehmedi u kurorëzua me një medalje të artë dhe një kupë, Nexhad Çobiq fitoi një medalje të artë dhe dy medalje të bronzta, Gjovan Shkrela dhe Rizo Resyloviq fituan nga një medalje të artë dhe një të bronztë, dhe Genc Murati u kurorëzua me një medalje të bronztë. Tetë garuesit e Klubit të Karatesë “Champion”... Vazhdo

November 13, 2009  :: Sporti / Sport :: Comments Off on “Champion”, katër kupa dhe 13 medalje,në Turneun IV Ndërkombëtar “Katana Open 2009”
Tags: , , , , , , , , , ,

KK”Champion” fitoi 39 medalje
Klubi i karatesë “Champion” përfundoi sezonin e garave për vitin 2008 Me përfundimin e këtyre garave, Klubi i Karatesë “Champion” e përfundoi sezonin e garave për këtë vit me mjaft sukses, siç ishin ato në Hungari, Kroaci, Serbi, Bosnje dhe Hercegovinë, Maqedoni, Kosovë, Shqipëri si dhe të gjitha garat e tjera shtetërore. “Champion” edhe si klub, por edhe si përfaqësues i qytetit të Ulqinit me dinjitet vazhdon ta mbajnë emrin e vet. Trajnerët e këtij klubi, Lekë Markiqi, Nail... Vazhdo
Katër medalje të arta për klubin e karates “Champion”
Ekipi i katave i datëlindjes z97/z98, i përbërë nga Adonis Markashi, Edmond Mehmedi dhe Genc Murati u kurorezua me medalje të artë. Me medalje të artë në luftra individuale për femra, datëlindja z92, në kategorinë -53kg, u kurorëzua garuesja Selma Gurzakoviq. Të shtunën në Gostivar të Maqedonisë u mbajt “Kupa e Gostivarit 2008”, në të cilën morën pjesë klube të karatesë nga Maqedonia, Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi, në mesin e të cilëve edhe KK “Champion”. “Champion” u... Vazhdo
KK “Champion” mori pjesë në turneun VII ndërkombëtar “sretenje 2008” në Arangjellovac të Serbisë
Champion” – i treti në renditje, Markashi – garuesi më i mirë Megjithëse KK “Champion” mori pjesë në Turne vetëm me gjashtë garues, ai arriti sukses të lakmueshëm duke u renditur në vendin e tretë në renditjen e përgjithshme, ndërsa garuesi i këtij klubi, Adonis Markashi, u shpall garuesi më i mirë i Turneut. Fundjavën e kaluar në Arangjellovac të Serbisë u mbajt Turneu VII Ndërkombëtar “Sretenje 2008”, i cili u organizua nga Federata e Karatesë së Serbisë. Në këtë... Vazhdo

February 21, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK “Champion” mori pjesë në turneun VII ndërkombëtar “sretenje 2008” në Arangjellovac të Serbisë
Tags: , , , , , , , , , , , ,

“Albulena” e para në renditjen e përgjithshme në Turnirin e mbajtur në Zagreb në Kroaci
Albulena – ndër klubet më të suksesshme Garuesi më i mirë i Kupës u shpall ulqinaku Besnik Adoviq 15 vjeçar deri 69 kg,, i cili fitoi medaljen e artë në turnirin që u mbajt vikendin që shkoi në Zagreb të Kroacis.Ulqin – Klubi i Karatesë “Albulena” mori pjesë të dielën e kalume në Kupën e Rregullt nderkomtare të Kroacis në Karate për kadetë, juniorë dhe seniorë që u mbajt në Zagreb. Në këtë garë “Albulena” mori pjesë me shtatë garues dhe doli e para në renditjen e përgjithshme... Vazhdo

January 25, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on “Albulena” e para në renditjen e përgjithshme në Turnirin e mbajtur në Zagreb në Kroaci
Tags: , , , , , , , , , , ,