Genci Nimanbegu

Genci Nimanbegu na emisiji  TV Atlas – Bez rezerve
Gost emisije Genci Nimanbegu iz Ulcinja BEZ REZERVE je emisija u kojoj otkrivamo građanski profil javnih ličnosti – onih koji utiču na mišljenje javnog mnjenja i čije ponašanje i postupci predstavljaju role model mnogih građana. Stavovi javnih ličnosti uglavnom su nam poznati u okviru njihovih osnovnih djelatnosti. BEZ REZERVE međutim, otkriva kako poznati reaguju u konkretnim životnim situacijama, kako razmišljaju i donose odluke. TV Atlas Bez Rezerve I Dio Bez Rezerve II Dio  Vazhdo

December 21, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Genci Nimanbegu na emisiji TV Atlas – Bez rezerve
Tags: , , , , , ,

Kuvendi i Ulqinit hudh poshtë projektligjin për të mirat detare
Ligji i ri për të mirat detare nuk duhet të kalojë, ky është përfundimi për të cilin njëzëri  u pajtuan pozita dhe opozita në parlamentin lokal të Ulqinit. Edhe pse mendimi për këtë çështje në parlamentin lokal ishte i njëjtë, përsëri nuk mungoj debati rreth asaj se kush është fajtor për gjendjen aktuale sidomos për kufirin e të mirave detare. Këshilltarët ranë dakord se ligji i propozuar nuk ofron  zgjidhje më të mirë nga ligji aktual dhe se ruan  menaxhimin e zonës detare  njëjtë si deri tani,... Vazhdo
Nimanbegu: Srpski savjet nepošteno uzima pare manjina
Srpski nacionalni savjet nepošteno uzima novac Fonda za manjine koji pripada pravim manjinskim zajednicama u Crnoj Gori, rekao je u intervjuu za „Dan“ poslanik Force Genci Nimanbegu. On ističe da krivac za to nije Upravni odbor Fonda, već vlast koja je kreirala loša zakonska rješenja. – Ovogodišnja raspodjela se ne razlikuje ništa od dosadašnjih kada su u pitanju sredstva Fonda namijenjena manjinskim zajednicama. Višegodišnje izbjegavanje vladajuće koalicije da jasno pokaže svoje političke ciljeve i vizije dovelo... Vazhdo

November 7, 2011  :: news :: Comments Off on Nimanbegu: Srpski savjet nepošteno uzima pare manjina
Tags: , ,

07.10.2011: Takim pune i Kryetarit të Komunës së Ulqinit me ndihmësin e ministrit për zhvillim të qëndrueshëm Nebojsha Popoviq
Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtorë ka mbajtur sot një takim pune me anëtarët e ekipit për përcjelljen e privatizimit të cilin e ka udhëhequr ndihmësi i ministrit për zhvillim të qëndrueshëm të Malit të Zi, zotëri Nebojsha Popoviq. Ndihmësi i ministrit Popoviq të gjithë të pranishmit i ka informuar të pranishmit me problemet e lokalitetit “Jadran” ku njëri prej problemeve kyç është zhvendosja e 13 familjeve që jetojnë aty, me qëllim që në atë lokalitet të krijohen kushtet... Vazhdo
07.10.2011: Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka pritur pëfaqësuesit e VODACOM – it
Kyetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkëpunëtoët e tij ka pritur sot përfaqësuesit e VODACOM – it që është shoqëri e përbashkët shërbimesh dhe koordinuese për furnizimin me ujë dhe transportimin e ujërave të zeza për bregdetin e Malit të Zi. Në takim është biseduar për një prej problemeve kyçe të komunës, e që janë ujërat e zeza e posaçërisht problemi i Porto Milenës. Bisedimet janë zhvilluar me qëllim të hyrjes sa më të shpejtë të Komunës së Ulqinit në këtë shoqëri me qëllim... Vazhdo
Nazif Cungu benë aksion për pastrimin e qytetit të Ulqinit – Video
Aksion për t’ia rikthyer Ulqinit epitetin “Qytet i pastër” Kryetari i Komunës së Ulqinit, Nazif Cungu, për ditën e shtunë ka paralajmëruar fillimin e një aksioni masiv në territorin e Komunës, për rikthimin e epitetit të Ulqinit “Qytet i pastër”, aksion ky që të vazhdojë gjatë tërë muajit tetor. Nisma e kryetarit të komunës z.Nazif Cungu për pastrimin e qytetit ka mbërritur dhe në Ulqin. Qëllimi i këtyre aksioneve është jo vetëm pastrimi i qytetit dhe i plazheve por dhe si sensibilizim dhe ndërgjegjësim... Vazhdo

October 12, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mr.Jakup Murati kryeadministrator i ri i komunës së Ulqinit
Në seancën e ditës së enjte, Kuvendi i Ulqinit, ndër të tjerë, do të shkarkojë kryeadministratorin aktual, Pjetër Lulgjuraj edhe në këtë post të rëndësishëm të qeverisjes vendore, është propozuar funksionari i Lartë i Forcës së Re Demokratike, Mr.Jakup Murati, shkruan KosovaLive. Zëvendësimet, largimet dhe emërimet e reja në komunën e Ulqinit priten neser.Në mbledhjen e nesërme priten edhe shkarkime dhe emërime tjera të trupave dhe organeve udhëheqëse të komunës së Ulqinit.Zyrtarisht, sqarohet se konkretizimi... Vazhdo
Shqiptarët kërkojnë komunë të plotë për Malësinë
Podgoricë, 11 tetor – Klubi i përfaqësuesve të partive shqiptare në parlamentin e Malit të Zi ka paraqitur amendamentet në propozimin e projektligjit për organizim territorial të Malit të Zi ku kërkesë themelore është që Malësia me këtë akt të fitojë statusin e komunës së plotë. Në arsyetimin e dhënë të kërkesës, deputetët Mehmet Bardhi, Vasel Sinishtaj dhe Genci Nimanbegu  kujtojnë se në Kushtetutën e Malit të Zi përcaktohet qartë se komuna është forma themelore e vetëqeverisjes lokale. –... Vazhdo

October 11, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Shqiptarët kërkojnë komunë të plotë për Malësinë
Tags: , ,

Më 13.10.2011Mbledhja e parë e Seancës së dytë të Kuvendit të Komunës së Ulqinit
CRNA GORA MALI I ZI SKUPŠTINA OPŠTINE ULCINJ KUVENDI KOMUNAL ULQIN Br./Nr. 02 – 4726/2011 Ulcinj/Ulqin, 04. 10. 2011.g. Në bazë të nenit 46 të Ligjit mbi vetëqeverisjen lokale (“Fl. zyr. RMZ”, nr. 42/03, 28/04, 75/05 dhe 13/06 dhe “Fl. zyr. MZ”, nr. 88/09 dhe 3/10) dhe nenit 77 të Rregullores së Kuvendit të kmunës së Ulqinit (“Fl. zyr. MZ” – dispozitat e komunës, nr. 17/08, T H Ë R R A S MBLEDHJEN E PARË TË SEANCËS SË DYTË TË KUVENDIT TË KOMUNËS SË ULQINIT Për këtë mbledhje propozoj këtë R e... Vazhdo
Shqiptarët në Mal të Zi kërkojnë toponime shqip për vendbanimet
Foto Montazhe Podgoricë, 5 tetor – Klubi i deputetëve shqiptarë në Kuvendin e Malit të Zi i ka adresuar kryekuvendarit malazias, Ranko Krivokapiq, katër amendamente lidhur me draftin e Ligjit mbi organizimin territorial të Malit të Zi që kanë të bëjnë me definimin e përdorimit të toponimeve shqip në mjediset autoktone shqiptare, Ulqin, Tivar, Malësi, Plavë dhe Rozhajë. Kryetari dhe deputeti i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, Mehmet Bardhi, thotë për KosovaLive se Kushtetuta e Malit të Zi përcakton komunën... Vazhdo

Page 5 of 12« First...34567...10...Last »