geneva

Aviokompanit Easy Jet, Ryanair,Vizz Air hyn në tregun e Malit të Zi – Video
Kompanit Easy Jet, Ryanair nga Britanija e Madhe, dhe Vizz Air nga Hungaria, siç e kan konfirmuar edhe disa zëdhënësa të ministrisë përkatëse nga Mali i Zi, që ato kan bërë kërkesë që të fillojnë me bisedime  me tri kompanit ajrore low cost me kompanit Easy Jet, Ryanair nga Britanija e Madhe, dhe Vizz Air nga Hungaria,fluturime  kto që me mundësi të zgjerohet edhe më tej në të ardhmen. Kompania ajrore angleze, Easy Jet dhe  Ryanair,jan të vendosur për të aplikuar leje fluturimi në Mal të Zi,ku edhe kompanija... Vazhdo

February 19, 2011  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Aviokompanit Easy Jet, Ryanair,Vizz Air hyn në tregun e Malit të Zi – Video
Tags: , , , , , , , , ,

Labinot Rexha realizon një këngë të re
Kënga e vjetër ‘Çohu, Rexho’ vjen e ripërpunuar “Kam pasur dëshirë të kamotshme për ta realizuar këtë këngë. Është vlera e artit tonë dhe është hera  e parë që  po vizuelizohet kjo këngë e vjetër nga unë”, ka thënë Labi Labinot Rexha, tashmë i njohur jo vetëm në Gjenevë, por edhe në Kosovë, sapo ka lansuar këngën më të re, të quajtur “Çohu, Rexho”. Është hera e parë që një këngëtar ka realizuar këtë këngë, historia e së cilës është e njohur për tërë opinionin, një këngë... Vazhdo

March 13, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Labinot Rexha realizon një këngë të re
Tags: , , , , , ,