Germany

U nënshkrua marrëveshja e Studimit dhe fizibilitetit për investime në rrjetin e ujsjellsit dhe kanalizimit në komunen e Ulqinit
U nënshkrua marrveshja për punimin e Studimit të fizibilitetit për përmirsimin e infrastrukturës së ujësjellsit dhe kanalizimit në qytetin e Ulqinit Sot, në komunën e Ulqinit u nënshkruar marrveshja për fillimin e punimit të studimit të fizibilitetit për investime në përmirësimin e infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në qytetin e Ulqinit. Kontrata është nënshkruar me kompanin ‘Dalhem Consulting Engineers’ nga Essen-i i Gjermanis e cila u rendit e para ndër katër kompanitë... Vazhdo
Miss Globe International 2012 in Ulcinj Montenegro
Miss Globe 2012 26 October – 10 November WORLD FINAL 10 NOVEMBER 2012 PALACE OF SPORTS, VLORA – ALBANIA Miss Globe ® 2012 Program From 26-29 of October contestants’ arrivals at Rinas Airport, (for all the contestants there will be a special desk on the right side of the passport check with the writing Miss Globe receiving desk)Tirana Albania accommodation at the Hotel Tropical Resort( www.tropikalresort.com ) Durres (beach) and photo shooting sessions with the respective national costumes for the MG magazine 2012. October 30:... Vazhdo
Kengetari i grupit Deti – Suad Mehmeti kalli publikun ne Ulqin
Kengetari i grupit Deti – Suad Mehmeti, këngëtar ky i  mirënjohur nga Ulqini kësaj radhe së bashku me  grupin “Deti” kënduanë në restorantin “Primavera ” në Ulqin.Në kët natë gazmore u bashkangjit festës githë familja e këngtarit . Nata festive vazhdojë  duke u bashkangjitur babai i tijë Kabil Mehmeti me nje spektakel shume i qelluar dhe i udhehequr profesionalisht dhe mund të themë se qe  nje spektakel ne nivel shumë të lart. Sidoqoftë, them se ky spektakël qe me përmasa mbarkomëtare, i  konceptuar... Vazhdo