Getoar Selimin

Mungon Miloti, hallakatet Genta
Këngëtarja Genta Ismajli është hallakatur të shtunën në mbrëmje në klubin “Flirt” të Prishtinës. E shoqëruar me një grup vajzash ajo këtë rradhë ka qenë e vetmuar dhe pa të dashurin e saj Milotin. Mirëpo për Genten nuk është hera e parë që del në mbrëmje të tilla e pashoqëruar me të dashurin e saj, edhe pse disa herë nëpër intervista ka treguar se është e dashuruar marrëzisht në të. Përveç kësaj, këtë herë vihej re edhe një rënie e madhe nga pesha, dhe me siguri bëhet fjalë për ndonjë... Vazhdo