Gezuar ” 8 marsin”

Unioni Demokratik i Shqiptarëve: Gëzuar 8 Marsin
URIM PËR 8 MARSIN – DITËN E GRUAS   Me rastin e 8 Marsit – Ditës së Gruas , Unioni Demokratik i Shqiptarëve u ndërgon urimet ma të përzemërta të gjitha nënave,motrave dhe bijave , me dëshirë që festën e tyre ta kalojnë sa më bukur. Partia jonë po ashtu ka dëshmuar se dimensionit shoqëror të femrës  i kushton rëndësi të veçantë. Ne do të vazhdojmë që në radhët tona të angazhojmë sa më tepër femrat. Andaj , edhe një herë në emër të UDSH-së edhe në emrin tim personal , të gjitha... Vazhdo
Gëzim Hajdinaga: Telegram urimi për 8 mars
“Me rastin e 8 marsit Ditës ndërkombëtare të gruas Kryetari i Komunës së Ulqinit Gezim Hajdinaga uron të gjithë nënat dhe motrat dhe u shpreh urimet e tija të sinqerta duke iu dëshiruar suksese dhe prosperitet në çdo fushë të jetës.” “Povodom 8 marta, Me?unarodnog dana žena Predsjednik Opštine Ulcinj Gzim Hajdinaga ?estita svim pripadnicama ljepšeg pola žele?i im puno uspjeha, radosti i prosperiteta Municipality of Ulcinj / Ulqin Arsllan Hajdinaga  Vazhdo

March 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga: Telegram urimi për 8 mars
Tags: , , ,

Time for us ladies to party again!!
Time for us ladies to party again!! See the attached flyer, Please call for reservations! Luda Zeka Garden of Eatin Restaurant 1263 Woodbourne RD Levittown, PA 19057  Vazhdo

February 28, 2010  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Time for us ladies to party again!!
Tags: ,