Gezuar Festa e Flamurit

Lajme nga Ulqini me rastin e 28 Nëntorit,uron gjithë shqiptarëve Ditën e Flamurit
Me rastin e 28 Nëntorit ditës së Flamurit Kombëtarë Shqiptarë,Lajme nga Ulqini, ua uron gjithë shqiptarëve Ditën e Flamurit Kombëtar. Kjo ditë e bekuar e historisë sonë kombëtare është dhe do të mbetet përgjithmonë pika më e shendritshme e referencës së idealeve të shqiptarizmit, të atyre idealeve të cilat u mbrojtën me flijime të mëdha që në kohën e Motit të Madh të Gjergj Kastriotit, u ringjallën fuqishëm në kohën e Rilindjes dhe kulmuan më 28 nëntor 1912, me aktin historik të ngritjes së Flamurit... Vazhdo
Lajmërim: Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi organizon Manifestim me rastin e shënimit të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit,
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Ulqin, 24.11. 2009 L  A J M Ë R I M Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi organizon Manifestim me rastin e shënimit të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, të shtunën, me 28 Nëntor 2009, në Qendrën për Kulturë – Ulqin. Manifestimi fillon në orën 18-të, me  hapjen e ekspozitës figurative të piktorëve shqiptarë nga të gjitha trevat shqiptare në Malin e Zi. Koncerti... Vazhdo

November 24, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Lajmërim: Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi organizon Manifestim me rastin e shënimit të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit,
Tags: , , , ,