gezuar krjetishtlid

Gëzuar Krishtlindjet nga Forca e re demokratike
Ulqin me 21.12.2012 Nr.129/12     Urimi per Krishtlindje   Të gjithë besimtarëve katolik i urojmë festën  e krishtlindjes. Kjo festë e madhe të jetë festë e paqes dhe dashurisë ndërnjerëzore. Le të jetë kjo festë, burim i mirëqenies, begatisë dhe të dashurisë shpirtërore në mesë të njerëzve.   Kryetari i Forcës së Re Demokratike Nazif Cungu  Vazhdo

December 21, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Gëzuar Krishtlindjet nga Forca e re demokratike
Tags: , , ,