Gëzuar viti e ri 2010

Gëzuar vitin e ri 2010 nga Klubi Karates”Ulqini” – Video Foklori i vjeter i Anes Malit
Gëzuar Vitin e Ri 2010! Le të jetë ky vit i ri një vit i bekuar që sjell shëndet, paqe e dashuri në jetën tuaj dhe të familjes suaj. Iu plotësofshin të gjitha dëshirat e zemrës dhe paçi vetëm gaz e hare në jetën tuaj. Dhe mos harroni se sado larg nga vendlindja dhe familja që jeta mund t’u ketë hedhur, familja jonë e madhe virtuale do të jetë gjithmonë pranë jush. Jeni gjithmonë të mirëpritur në Karate Klub “Ulqini”. Edhe njëherë Gëzuar Vitin e Ri 2010! Karate Klub “Ulqini”.  Vazhdo