Gëzuar Vitin e Ri 2010

Gëzuar festat e vitit të ri 2010 – Video Foklori i vjeter i Ulqinit
Portali Lajmet nga Ulqini sapo mbushi dy vjet. Dy vjetori thonë është një moment krenarie, krenarie për atë që është arritur – ndërsa ne, për këto dy vjet, arritëm shumë. Portali  Lajmet nga Ulqini sot është portali më i vizituar nga ju – me rreth 250.000 vizita në muaj dhe me rreth 1500.000 faqe të shfletuara – ndërsa vazhdon të zhvillohet më një rritje progresive rekorde. Portali Lajmet nga Ulqini prin me vizitueshmëri në Ulqin, ndërsa është ndër top-ueb-faqet në gjuhën shqipe në Amerik,Zvicër,Gjermani,Franc,Australi,Kosovë,Shqipëri,... Vazhdo