Gëzuar Vitin e Ri 2012

Mesazhi i urimit në Video të kryetarit Cungu për Vitin e Ri 2012
Të dashur bashkëqytetarë të Ulqinit Kryetari i komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu në një video mesazh u drejtohet qytetareve duke iu uruar vitin të cilin sapo kemi shkelur. Është çasti kur me urimet tona më të përzemërta u drejtohemi plot dashuri dhe shpresë njëri-tjetrit! Viti 2012 do të jetë një vit ku ne do të tejkalojmë shume sfida, shumë probleme dhe jam i bindur thellë se bashkëpunimi komunë, qytetar, sektori i biznesit dhe institucionet tjera do të njohë avancime më të larta, por  gjithashtu do jetë... Vazhdo
Gëzuar vitin e ri nga fëmijet e Anës së Malit!!!
Sot pranë zyrave të Lëvizjes Perspektiva, u krijua një atmosferë e ngrohtë me fëmijet e veshur me rrobat e baba dimrit.Fëmijët festuan njëri me tjetrin, uruan dhe vallëzuan me shpresen se Viti i Ri, do të jetë një vit që do t’u plotësojë dëshirat e tyre.Me shpresen se ndokush do të vërejë shikimet e tyre të ngrohta dhe buzëqeshjet e tyre të sinqerta, uroj që pamja e këtyre fëmijve të fshatit t’u dalë përherë përpara dhe gjithmonë të gjeni kohë e të mendoni për një ardhmëri më të ndritur... Vazhdo

December 31, 2011  :: Ngjarjet - Events, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Gëzuar vitin e ri nga fëmijet e Anës së Malit!!!
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Unioni  Demokratik i Shqiptarëve: Gëzuar Vitin e Ri 2012
UNIONI  DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE   Ulqin,më 31.12.2011                    Me rastin e fundvitit 2011 dhe fillimit të Vitit të Ri 2012, kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Mehmet Zenka, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon  të gjithë shqiptarët, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë. Në këto çaste gëzimi , ne presim Vitin e Ri 2012 me krenari dhe me mirënjohjen më të thellë për njëri tjetrin, për përpjekjet, sakrificat... Vazhdo

December 31, 2011  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Unioni Demokratik i Shqiptarëve: Gëzuar Vitin e Ri 2012
Tags: , , ,

Klubi i karatesë “Ulqini” – Gëzuar Vitin e Ri 2012
Klubi i karatesë “Ulqini” – Gëzuar Vitin e Ri 2012  Vazhdo

December 30, 2011  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Klubi i karatesë “Ulqini” – Gëzuar Vitin e Ri 2012
Tags: , , ,

100 ditëshi i Qeverisë së Ulqinit – Voto
Me rastin e 100 ditëve nga zgjedhja e Qeverisë së re në komunën e Ulqinit, opinionit jemi duke u  drejtuar përmes rrjetit social të Facebook-ut dhe në ueb-faqen Lajme nga Ulqini,ku ne do vendosim votimin online Votime,sa jemi apo sa nuk jemi të knaqur me Qeverisjen e re në komunën e Ulqinit, ku  për opozitën dhe të tjerët  është një dëshmi e fuqishme të ballafaqohemi me qytetarët dhe me realitetin në të cilin jeton populli I Ulqinit Në intervistën  e kryetarit të Ulqinit z.Nazif Cungut dhënë gazetarit ... Vazhdo

December 30, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Komente (30)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

PPD-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2012
PPD-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2012  Vazhdo

December 30, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on PPD-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2012
Tags: , , ,