Gëzuar Vitin e Ri 2013

KNSH-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2013
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr. 107 /12 Ulqin më,30.12.2012   URIM PËR Vitin e Ri Kam nderin e veçantë që në emrin tim personal si dhe në emrin e të gjithë anëtarëve të Këshillit Nacional të Shqiptarëve, të Ju uroj të gjithë shqiptarëve në Malin e Zi dhe të gjith shqiptarëve kudo që janë Vitin e Ri 2013 duke Ju uruar të gjithëve, shëndet, mbarësi dhe përparin përsonal e familjarë. Viti 2013 qoft viti... Vazhdo

December 31, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on KNSH-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2013
Tags: ,

Lajme nga Ulqini uron: Gëzuar Vitin e Ri 2013!
Një vit ikën e sonte në mbrëmje një tjetër do trokasë në jetët tona. Duke shpresuar të jetë më i mbarë shqiptarët por edhe e gjithë bota feston në mënyra të ndryshme. Me fishekzjarre, shampanjë, gjel deti, vizita, këngë, puthje e përqafime, do festohet sot në mbrëmje ndërrimi i viteve. Kremtimi i Vitit të Ri është një nga festat më tradicionale që mbledh bashkë familjarë, miq e shokë. Lajme nga Ulqini, iu uron gjithë shqiptarëve kudo që janë: “Gëzuar Vitin e ri, 2013!”  Vazhdo

December 31, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Lajme nga Ulqini uron: Gëzuar Vitin e Ri 2013!
Tags: , ,

Gëzuar Vitin e Ri 2013 – Ndermarja Hoteliere “Riviera e Ulqinit”
Pranoni urimet më të përzemërta të stafit të  Ndermarjes Hoteliere “Riviera e Ulqinit” Gëzuar Vitin e Ri 2013! Le të jetë ky vit i ri një vit i bekuar që sjell shëndet, paqe e dashuri në jetën tuaj dhe të familjes suaj. Iu plotësofshin të gjitha dëshirat e zemrës dhe paçi vetëm gaz e hare në jetën tuaj. Ndërmarrja Hotelero turistike Riviera e Ulqinit  Vazhdo

December 18, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Gëzuar Vitin e Ri 2013 – Ndermarja Hoteliere “Riviera e Ulqinit”
Tags: , ,