Ghini Lonello

Hajdinaga priti 50 turista italian nga Cesena
Sot, Kryetari Hajdinaga priti një grup prej 50  turistash italian të kryesuar nga Ghini Lonello. Ata janë nga Komuna e Cesenës në Itali, përndryshe të apasionuar pas automjeteve të vjetër. Në takimin e ngrohtë dhe miqësorë, ata shprehën vlerësime dhe konsiderata për pritje dhe ishin të gatshëm që të angazhohen në vënijen e urave të bashkëpunimit ndërmjet dy qyteteve. Kryetari Hajdinaga duke përshëndetur nismën në fjalë, foli për zhvillimin e qytetit tonë dhe për investimet që priten. Municipality of Ulcinj... Vazhdo