Gjergj Camaj

Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.në Hotel Mediteran
Me rastin e Njevjetorit te themelimit dhe festave te fundvitit, Partia Demokratike organizon Koktej me daten 23 dhjetor ne ambijentet e Hotel “MEDITERAN” ne ora 20.00h Ju mirepresim!  Vazhdo

December 21, 2012  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.nĂ« Hotel Mediteran
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Intervistë me Fatmir Gjekën,bartës i listës së Koalicionit shqiptar,numër 7 në listën zgjedhore
7 pyetje z. Fatmir Gjeka,bartĂ«s i listĂ«s sĂ« Koalicionit shqiptar, numĂ«r 7 nĂ« listĂ«n zgjedhore “JEMI BASHKË”, PËR TË FOLUR ME NJË ZË Gjeka:Vota e shqiptarĂ«ve pĂ«r ne Ă«shtĂ« e shenjtĂ« dhe obligim moral,njerĂ«zor dhe mbi tĂ« gjitha kombĂ«tar  pĂ«r njĂ« cilĂ«si mĂ« tĂ« mirĂ« ekonomike,qytetare dhe nacionale nĂ« Mal tĂ« Zi.Do tĂ« jemi pjesĂ«marrĂ«s nĂ« edicionin e ardhĂ«m tĂ« Parlamentit tĂ« Malit tĂ« Zi. SHPI:Z Gjeka, Koalicionin shqiptar,Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare,shqiptarĂ«t,... Vazhdo

October 5, 2012  :: Intervista / Intervju :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Video Spoti Koalicioni Shqiptar – LDnĂ«MZ, Partia Demokratike & Alternativa Shqiptare
Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim Avdiu, Aishe Gjeçbritaj, Gjoka Dukaj, Zarifja Gjoni, Isa Nikqi, Fitim Dragoviqi, Daut Ceka, Gjyljeta Nela, Agron Berishaj, Blerta Ramoviq, Besa Bardhi, Ilirjana Ujkashi, Agnesa Daci, Haxhi Sulejmani, Hajredin Kovaçi, Rifat Djinoviq, Ardita Rama, Mark Lucgjonaj, Agron Mehmedi, Alma... Vazhdo

October 5, 2012  :: Politika :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Listat zgjedhore e Koalicioneve Shqiptare në Mal të Zi
Komision Zgjedhor i Malit tĂ« Zi ka bere publike listat e plota te te gjithe subjekteve politike qe do marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare me 14 tetor ne Mal te Zi. Ne do paraqesim listat e plota zgjedhore te 4 koalicioneve shqiptare qe do marrin pjese ne keto zgjedhje. Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim... Vazhdo

September 23, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / ReportaĆŸa :: Komente (20)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Alternativa Shqiptare thërret Perspektiven dhe Lidhjen Demokratike për marrëveshje koalicioni për zgjedhjet e ardhshme lokale
Tuz, 4 mars – Nisur nga nevoja e bashkĂ«punimit tĂ« subjekteve nacionale qĂ« nĂ« programin e vetĂ« kanĂ« komunĂ«n e pavarur tĂ« MalĂ«sisĂ«, sikurse dhe mospajtimet qĂ« kane ngjallĂ« vitin e fundit nĂ« mes tyre, e konkretisht tĂ« subjekteve qĂ« nĂ« vitin 2006 pĂ«rmbanin koalicionin parazgjedhor „TĂ« gjithĂ« pĂ«r komunĂ« – komuna pĂ«r tĂ« gjithĂ«â€œ dhe nĂ« prag tĂ« zgjedhjeve tĂ« rregullta lokale nĂ« komunĂ«n urbane tĂ« Tuzit, mendojmĂ« sĂ« Ă«shtĂ« koha qĂ« tĂ« ulemi dhe bisedojmĂ« pĂ«r atĂ« qĂ« na pret nĂ« muajt nĂ« vijim. Alternativa... Vazhdo
Bisedë me kryetarin e Alternativës Shqiptare, Gjergj Camaj
ShqiptarĂ«ve duhet t’u sigurohet e drejta e garantuar Koha javore: Z. Camaj, redaksia e “Koha Javore” ka hapur temĂ«n, nĂ« lidhje me pjesĂ«marrjen e pakicave nĂ« jetĂ«n publike. Na tregoni i cili Ă«shtĂ« qĂ«ndrimi i partisĂ« suaj dhe ListĂ«s Shqiptare e cila nĂ« zgjedhjet e 29 marsit fitoi njĂ« deputet, nĂ« lidhje me kĂ«tĂ« çështje? Gj.Camaj: NjĂ« nga çështjet mĂ« me rĂ«ndĂ«si qĂ« shfaqet brenda sistemeve demokratike Ă«shtĂ« kĂ«rkesa e pjesĂ«marrjes sĂ« pakicave nĂ« jetĂ«n publike, si njĂ« çështje kyçe nĂ« konteksin e tĂ«... Vazhdo

September 7, 2009  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on BisedĂ« me kryetarin e AlternativĂ«s Shqiptare, Gjergj Camaj
Tags: ,

Alternativa Shqiptare e vlerëson si hap mbrapa në plotësimin e standardeve
Komuna, nevojĂ« e qytetarĂ«ve PodgoricĂ« – Projektligji mbi Organizimin Territorial tĂ« Malit tĂ« Zi dhe ndryshimet dhe plotĂ«simet e propozuara tĂ« Ligjit mbi VetĂ«qeverisjen Lokale paraqesin hapa mbrapa nĂ« plotĂ«simin e standardeve demokratike, ka vlerĂ«suar Alternativa Shqiptare. Kryetari i ASH-sĂ«, Gjergj Camaj, vlerĂ«son se barometĂ«r themelor pĂ«r matjen e democracisĂ« sĂ« njĂ« shteti pĂ«rbĂ«n fakti se sa i decentralizuar Ă«shtĂ« pushteti. Ai ka thĂ«nĂ« se nĂ« procesin e integrimeve evropiane nĂ« ASH kanĂ« pritur qĂ« pushteti... Vazhdo

September 7, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Alternativa Shqiptare e vlerĂ«son si hap mbrapa nĂ« plotĂ«simin e standardeve
Tags: , , ,

ShqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi – Popull autokton. Lidhja Demokratike – PĂ«rfaqĂ«suese autentike e tyre
Mehmet Bardhi - Foto nga www.Ulqini.de Lidhja Demokratike nĂ« Mal tĂ« Zi Ă«shtĂ« parti politike e qytetarĂ«ve tĂ« lirĂ«, tĂ« organizuar vullnetarisht me qĂ«llim tĂ« pjesĂ«marrjes aktive nĂ« jetĂ«n politike, shoqĂ«roro-ekonomike dhe kulturore, duke shprehur dhe avancuar specifikat nacionale tĂ« popullit shqiptar nĂ« trojet e veta shekullore, sot nĂ« Malin e Zi, me qĂ«llim tĂ« pĂ«rfaqĂ«simit politik …dhe mbrojtjes sĂ« tĂ« drejtave e interesave tĂ« tyre. PĂ«rfaqĂ«suesit e shqiptarĂ«ve, nga vatrat e tyre shekullore sot nĂ« Mal tĂ« Zi:... Vazhdo
Intervistë me kryetarin e Alternativës Shqiptare, Gjergj Camaj
Ti dalim zot MalĂ«sisĂ« Gjergj Camaj, u lind nĂ« fshatin Vuksanlekaj afĂ«r Tuzit. Me profesion Ă«shtĂ« jurist i diplomuar. ËshtĂ« i martuar dhe punon nĂ« njĂ« firmĂ« private. NĂ« Kuvendin themelues tĂ« AlternativĂ«s Shqiptare, Camaj u zgjodh pĂ«r kryetar. Koha javore: Pas dy viteve veprimtarie si OJQ, “Iniciativa Qytetare”, ASH u zyrtarizua si parti politike. Cilat do tĂ« jenĂ« prioritetet Tuaja si drejtues i kĂ«saj partie ? Gj. Camaj: Siç Ă«shtĂ« e ditur, Iniciativa Qytetare lindi si lĂ«vizje pĂ«r tĂ« kanalizuar energjinĂ«... Vazhdo

August 4, 2008  :: Intervista / Intervju, Shtypi / Mediji :: Comments Off on IntervistĂ« me kryetarin e AlternativĂ«s Shqiptare, Gjergj Camaj
Tags: