Gjergj Daboviqi

Klubi i karatesë Ulqini më i miri
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në turneun e v ndërkombëtar “Katana Open 2010” Të shtunën, më 30 tetor 2010 në Gjilan të Kosovës u mbajt Turneu i 5-të ndërkombëtar i karatesë “Katana Open 2010”, në të cilin morën pjesë garues nga Shqipëria, Serbia, Maqedonia, Bosnja e Hercegovina, Lugina e Preshevës, Kosova dhe ne nga Ulqini. Turneu u organizua në një nivel të lartë nga klubi vendas i karatesë “Dardania”, ndërsa konkurrenca ishte mjaft e fortë. Klubi i Karatesë “Ulqini” në këtë turne... Vazhdo
Klubi i karatesë Ulqini Seminari – Vera 2010
Përfundoi pjesa e parë e seminarit të XV të Klubit të karatesë “Ulqini” – “Vera 2010” SEMINARI “VERA 2010” Klubi i karatesë “Ulqini” edhe kësaj vere gjatë muajit qershor organizoi seminarin “Vera 2010” për anëtarët e klubit. Tashmë ky seminar u bë tradicional, pasi që këtë vit shënoi 15 vjetorin e mbajtjes së tij. Seminari është i ndarë në dy pjesë, pjesa e parë përfundoi me sukses, kurse pjesa e dytë do të mbahet në muajin gusht. Në këtë seminar morën pjesë mbi tetëdhjetë anëtarë... Vazhdo

July 11, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Klubi i karatesë Ulqini Seminari – Vera 2010
Tags: , , , , , , , ,

Kollomza bëhet me kishë të re
Bekimin, inaugurimin dhe shugurimin e këtij objekti të vogël, por të bukur, i cili në gjuhën e fesë quhet tempulli ose shtëpia e Zotit, solemnisht e bëri arqipeshkvi i Tivarit monsinjor Zef Gashi, pikërisht ditën e festës të të ngjiturit të Zojës në qiell. Besimtarët katolikë të fshatit Kollomzë nga data 15 gusht 2009 u bënë me kishë të re të “Shën Marisë” dhe tash e tujte nuk do të ndjekin meshën shenjte në barakën e vjetër të ndërtuar para 3o vjetësh. Bekimin, inaugurimin dhe shugurimin e këtij... Vazhdo