Gjergj Kastrioti-Skënderbeu

Aktualizohet ndërtimi i përmendores së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut në Tuz
Ditë më parë, Këshilli për ndërtimin e përmendores së heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu, organizoi në mbledhje, ku në të morën pjesë edhe kryetari i KU të Tuzit, Smajl Çunmulaj dhe këshilltarja për kulturë, Xhoana Perkaj, të cilët e mbështetën realizimin e këtij projekti. Këshilli për ndërtimin ka shprehur dëshirë që përmendorja të ndërtohet në qendër të Tuzit, jo larg shadërvanit. . Për kryetarin e Këshillit për ndërtim, akademik Gjelosh Gjokaj, problem më të madh paraqet financimi... Vazhdo

May 5, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Aktualizohet ndërtimi i përmendores së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut në Tuz
Tags: , , , , ,