Gjermania

Martina Ivezaj krenare në garën Miss World 2012 + Foto
Në një intervistë për mediat shqiptare, bukuroshja shqiptare nga Mali i Zi, Martina Ivezaj me plot krenari rrëfen biografinë e saj me prejardhje nga Tuzi, vend të cilin ajo e viziton çdo vit, edhe pse e lindur dhe e rritur në Gjermani. Bukuroshja nga Malësia e lindur dhe rritur në Gjermani, Martina Ivezaj do ta përfaqësojë Gjermaninë në garën Miss World 2012. Ajo ka thënë se ndihet krenare që si shqiptare merr pjesë në këtë garë. Në një intervistë për mediat shqiptare, bukuroshja shqiptare nga Mali i Zi, Martina... Vazhdo
Ulqini përjetoi sezonin më të suksesshëm në tridhjetë vitet e fundit
Ulqin, 27 shtator 2010 – Edhe pse jemi në ditët e fundit të muajit shtator, numër i madh i turistëve nga vende të ndryshme po pushojnë në bregdetin e Ulqinit. Jo vetëm kryetari i Komunës së Ulqinit, por edhe përfaqësues të hoteleve, plazheve, bizneseve  dhe i njohësve të turizmit, këtë sezon turistike e vlerësojnë si njërën nga më të mirat në tridhjetë vjetët e fundit. Edhe sivjet top listës së turistëve i kanë prirë qytetarët nga Kosova, por dhe së  është parë se është rritur edh numri i turistëve... Vazhdo