gjermanija

Lidhja ma lirë dhe ma e shpejt Kroaci – Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Duke ditur se Kosovaret kan probleme me pasaportat e Unmikut dhe me pasaportat e Kosovës,jemi duke kërkuar për ju si ta kaloni pushimin në vendlindje ma lirë dhe ma ekonomik. Problemi i Kosovarëve asht që Bosna dhe Hercegovina nuk i pranon pasaportat e Kosovës,prandaj Kosovaret ndoshta jan duke kërkuar rrugë si ju del ma lirë. Ky asht solucioni i imi ma i miri me udhëtu napër Kroaci duke mos dal prej rruge deri në Ploçe të Kroacisë.Aty 10 Km ma tej gjindet kufiri i Bosnes,prandaj duhet marrur Trajektin apo Ferryn me kalu... Vazhdo
Bisedë me besimtarët ulqinak nga kurbeti
Ditëve të gjysmës së dytë të muajit maj (2006),rrugët e Ulqinit ishin mbushur përplot me bashkëqytetarë tanë të cilët jetojnë e punojnë nëpër vendet e ndryshme të botës, e të cilët kishin ardhur nga mbarë bota për të votuar në referendumin për pavarësinë e Malit të Zi. Prezenca e tyre dallohej madje edhe nëpër xhamia, që është indikator për mundësinë e të jetuarit si besimtar musliman madje edhe në “perëndim”.Ne shfrytëzuam këtë rast për të bërë një bisedë me disa nga ato. Biseduam me... Vazhdo
Turizmi i Malit të Zi ne Panairin nderkombtar turistik te Berlinit
Nga datat 7?9 mars u mbajt n? Berlin t? Gjermanis? panairi nd?rkomb?tar m? i r?nd?sish?m bot?ror p?r turizmin. P?r her? t? par? n? historin? e zhvillimit t? turizmit ne Mal te Zi, k?tij sektori t? ri t? vendit q? ka gjasa t? jasht?zakonshme zhvillimi dhe mund?si p?r t’u shnd?rruar n? industrin? num?r nj? t? vendit, n? k?t? panair Mal te Zi dhe drejtori i Organizates turistike te Malit te Zi ,si dhe shume perfaqseues ofisiel te Malit te Zi te turizmit dhan? nj? konferenc? p?r shtyp ne pavionin e Malit te Zi. N? t? mor?n pjes? mbi... Vazhdo

March 14, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Turizmi i Malit të Zi ne Panairin nderkombtar turistik te Berlinit
Tags: , , , ,