Goran Kilibarda

Në Tivar u mbajt Turneu “Trofeu i Tivarit”
Te shtunen me 06.10.2010 ne Tivar u mbajt turneu “Trofeu i Tivarit” ne te cilin klubi i karatese Champion mori pjese me 34 garues te grupmoshave te ndryshme.Ata paten sukses duke u kthyer me 33 medalje nder te cilat 10 te arta,8 te artgjendta dhe 15 medalje te bronzta. Ne kata individuale me medalje te arta u kurorezuan keta nxenes: Ermir Kurtoviq,grupmosha 2003 e me te rinj Leona Markiq,2003 e me te reja dhe Admir Sella I grupmoshes 2001 Me medalje te bronzta gjithashtu ne kata individuale : Milica Bundallo-2002 Fjolla Dervishi-2002 Eliza... Vazhdo
KK “Champion” vazhdon me suksese në “Budva Open”2010
Te shtunen me date 15.05.2010 ne Budve u mbajt gara “Budva Open”, gare e cila mblodhi 485 garues nga 23 klube te 7 shteteve. Klubi i karatese Champion mori pjese me 5 garues dhe arriti keto rezultate: -Genc Murati-vendi i pare ne luftra individuale, v.1998 (-52kg) -Adonis Markashi-vendi i pare gjithashtu ne luftra individuale,v.1997(-40kg) -Admir Sella-vendi i dyte ne kata individuale,(v.2001) -Goran Kilibarda-vendi i dyte ne kata individuale,(v.2000) dhe vendi dyte per ekipin e katave,i perbere nga : Admir Sella,Elvir Deljanin dhe... Vazhdo

May 17, 2010  :: Sporti / Sport :: Comments Off on KK “Champion” vazhdon me suksese në “Budva Open”2010
Tags: , , , , ,

KK”Champion” fitoi 39 medalje
Klubi i karatesë “Champion” përfundoi sezonin e garave për vitin 2008 Me përfundimin e këtyre garave, Klubi i Karatesë “Champion” e përfundoi sezonin e garave për këtë vit me mjaft sukses, siç ishin ato në Hungari, Kroaci, Serbi, Bosnje dhe Hercegovinë, Maqedoni, Kosovë, Shqipëri si dhe të gjitha garat e tjera shtetërore. “Champion” edhe si klub, por edhe si përfaqësues i qytetit të Ulqinit me dinjitet vazhdon ta mbajnë emrin e vet. Trajnerët e këtij klubi, Lekë Markiqi, Nail... Vazhdo