Gordana Djurovic

Shqipëria dhe Mali i Zi, bashkëpunim të ngushtë për integrimin në BE
Ministrja Bregu takon homologen e saj malazeze, Djuroviç Ministrja e Integrimit të Shqipërisë Majlinda Bregu dhe Ministrja e Integrimit të Malit të Zi, Gordana Djuroviç, zhvilluan një takim, me qëllim zbatimin e projekteve të bashkëpunimit ndërkufitar. Pas konferencës së zhvilluar dje, të Forumit të e 3-të Rajonal të CBI që synon nxitjen e bashkëpunimit midis vendeve të rajonit për të rritur cilësinë e programeve ndërkufitare të cilat ndihmojnë në zhvillimin e zonave të ndryshme të vendeve të rajonit, dy... Vazhdo

January 31, 2010  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Shqipëria dhe Mali i Zi, bashkëpunim të ngushtë për integrimin në BE
Tags: , ,

Ukraina bllokon anëtarësimin Malit të Zi në OBT
Ukraina bllokoi anëtarësimin malazez në OBT Mali i Zi nuk do të pranohet në Organizatën Botërore të Tregtisë (WTO) më 3 shkurt, siç ishte planifikuar, për shkak të kundërshtimit të Ukrainës. Kështu deklaroi të enjten zëvendëskryeministrja malazeze Gordana Djurovic, sipas së cilës, qëndrimi i Ukrainës është “pa precedencë”, dhe se ndonjë rast i ngjashëm nuk ka ngjarë në historinë e WTO-së, që prejse ekziston, nga viti 1995. Ukraina nga Mali i Zi kërkoi sqarime legjislative shtesë rreth bujqësisë,... Vazhdo

January 23, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ukraina bllokon anëtarësimin Malit të Zi në OBT
Tags: , , , , , ,