Greta Koçi

Greta Koçi kërkon sukses edhe në politikë
Nuk dimë se sa po i ecën fusha ta elektorale këngëtares Greta Koçi, e cila siç kemi thënë, është kandidate për deputete në Qarkun e Shkodrës. Por, vajza e cila e ka lënë për pak kohë muzikën dhe i ka hyrë me shumë seriozitet politikës, nuk harron që të jetë edhe aktive në rrjetet sociale, ku në “Facebook” shkruan konkretisht kështu: “Nuk ka vlerë të thoni “ne po bëjmë më të mirën që mundemi”. Suksesi arrihet duke bërë atë që është e nevojshme!” . Këtë koment me siguri që Greta nuk... Vazhdo

March 25, 2013  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Greta Koçi kërkon sukses edhe në politikë
Tags: , , , , , , , ,

Greta Koçi: Akoma nuk i kam thënë të gjitha
Flet këngëtarja e mijëra fansave: “Më shumë komplimentet m’i bëjnë për sytë dhe zërin tim” …Ndonëse  ajo është shumë e re në moshë, aktualisht është bërë këngëtarja më e njohur dhe më e adhuruar nga publiku shqiptar. Kërkesave të shumta të publikut dhe menaxherëve të shumtë që merren me koncerte dhe aktivitete të ndryshme brenda dhe jashtë Shqipërisë, ajo nuk mund t’u përgjigjet, pasi është shumë e zënë  me punë dhe klipe interesante që ka ndërmend të nxjerr së shpejti. Kur u takuam... Vazhdo

February 19, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Greta Koçi: Akoma nuk i kam thënë të gjitha
Tags:

Rozana dhe Greta, sherr për pikët te “KM”, mashtrojnë njëra-tjetrën
Vajzat mesa duket kishin rënë dakord që të votonin njëra-tjetrën, por në momentin që kanë thënë pikët, në fakt asnjëra nuk e kishte votuar tjetrën. Ajo që shohim në netët e një festivali, në fakt është vetëm maja e ajzbergut në krahasim me atë që ndodh mbrapa kuintave të tij, por sidomos mbasi ulet sipari i evenimentit. Kështu ka ndodhur edhe mbas natës finale të festivalit “Kënga Magjike”. Edhe pse gjithsecili duhej të votonte kolegët dhe votat duhet të ishin tërësisht një mendim personal, përsëri... Vazhdo

November 27, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Rozana dhe Greta, sherr për pikët te “KM”, mashtrojnë njëra-tjetrën
Tags: ,