group

Nat Rothschild celebrated a £1million 40th birthday in Porto Montenegro
Montenegro is a staggeringly beautiful, mountain statelet on the coast of the Adriatic, only just more than half the size of Wales with a population of 660,000, slightly more than that of Glasgow. It has been an independent state only since 2006, when its people voted in a referendum to sever their union with Serbia. It is probably best known to the British public as the supposed setting of the film Casino Royale, though most of it was actually shot in the Czech Republic.Uniquely for a sovereign state, Montenegro has no currency. All transactions... Vazhdo

July 10, 2011  :: Bota :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tri Varzat 18 vjeçare organizojn në Ulqin “Rinfest 2008”
Një festë e madhe rinore Për dallim prej dy edicioneve të mëparshme, edicioni i sivjetshëm nuk kishte vetëm karakter lokal, pasi që në të morën pjesë edhe grupe të rinjësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, gjë që bëri që konkurrenca të jetë më e madhe dhe i dhanë Festivalit karakter rajonal. Të shtunën mbrëma, skena e “Rinfest 2008” i bashkoi të gjithë të rinjtë në një vend, në Pallatin e Kulturës në Ulqin. Maratona e kërcimeve, këngës, interpretimeve dhe emocioneve i mbajti të ngërthyer... Vazhdo