Grupi folklorik BUZUKU

Vazhdon të jetojë shpirti i traditës së Shestanit
Me rastin e shënimit të pesëmbëdhjetë vjetorit të themelimit të Shoqatës “Dom Gjon Buzuku” , i cili u mbajt në Pallatin e Kulturës të Ulqinit, më 20 nëntor 2010, shestanasit e rinj të tubuar në Grupin Folklorik “Buzuku” u paraqitën në skenë  për herë  të parë me veshjen e tyre popullore.  Nëntë   djem të rinj të veshur me kostumin e harruar me vite të burrave  të kësaj krahine të lashtë shqiptare të Krajës dhe tetë vajza (shestanesha) të reja shkëlqyen  në skenë si asnjëherë më parë,... Vazhdo