gvozdenovic

Informim zyrtar për punën dy  vjeçare te komunes te Ulqinit nga Kryetari Gëzim Hajdinaga
Të nderuar qytetarë, Përfaqësues të medijave, Zonja dhe zotërinj, Është nder, përgjegjësi dhe kënaqësi që në emër të ekzekutivit vij sot para jush për të bërë këtë informim zyrtar për punën tonë dy  vjeçare. Para dy vitesh me dëshirën e shumicës së qytetarëve të Ulqinit në zgjedhjet e lira dhe demokratike mua dhe stafit tim na u besua  menaxhimi i komunës. Në rradhë të parë ky ishte një nder i madh  që na bëhej e kjo na jepte forcë për angazhim dhe përkushtim të palëkundur, për t’u ... Vazhdo
Delegacija vlade posjetila najjužniju crnogorsku opštinu Ulcinj
U planu nova škola i fakultet Ulcinj – Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenovi? i direktor Direkcije javnih radova Žarko Živkovi? sa saradnicima, boravili su ju?e u radnoj posjeti Ulcinju gdje su sa gradona?elnikom Gzimom Hajdinagom razgovarali o izradi planske dokumentacije i ostalim preduslovima za ubrzan ekonomski razvoj najjužnije opštine. Gvozdenovi? je, nakon sastanka, istakao da Ulcinj posjeduje ogroman potencijal i da ova generacija ima šansu da ga valorizuje i stavi u funkciju na pravi na?in. – Vlada... Vazhdo

September 13, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Delegacija vlade posjetila najjužniju crnogorsku opštinu Ulcinj
Tags: , ,