hamdi hasani

MAShT e gatshme të ndihmojë arsimimin e të rinjve të Malit të Zi
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, priti sot ministrin për të Drejtat e Pakicave në Qeverinë e Malit të Zi, z.Hamdi Hasani, me të cilin bisedoi për mundësitë e bashkëpunimit në mes dy vendeve në fushën e arsimit Ministri Buja e njoftoi z. Hasani me të arriturat dhe sfidat me të cilat arsimi në Kosovë është ballafaquar në të kaluarën e afërt, si dhe me synimet dhe objektivat që MAShT ka për të ardhmen. Ministri shprehu gatishmërinë që të ndihmojë arsimimin e të rinjve të Malit... Vazhdo

October 5, 2012  :: Rajoni / Region :: Comments Off on MAShT e gatshme të ndihmojë arsimimin e të rinjve të Malit të Zi
Tags: , , ,

Video Spoti i UDSH-së – Fjala është fjalë – Mehmet Zenka
Lista zgjedhore e UDSH-së (Unioni Demokratik i Shqiptareve) Mehmet Zenka, Hamdi Hasani, Hatixhe Gjoni, Gzim Hajdinaga, Enver Dedushaj, Fadil Kajoshaj, Skender Kaleziq,Zeqa Daciq, Beqir Zati,Jasmina Hasa,Ali Dukaj, Deda Zadrima, Anita Nikaj, Ramo Sinanaj, dr Xhelal Murtja, Anton Lucoviq, Husein Dervishi, Izedina Axhoviq Shkrijelj, Astrit Hoxha, Nuro Shata, Luleta Sefa, Enis Gjokaj, Kasem Hoxhiq, Valbonë Malokraja, Nazif Hoxhaj, Rizo Molazeqiri, Vjollca Abazi, Junuz Muharemoviq, Sead Orahovac, Arijeta Muhoviq, Enis Lulanoviq, Selim Karamanaga,... Vazhdo
Listat zgjedhore e Koalicioneve Shqiptare në Mal të Zi
Komision Zgjedhor i Malit të Zi ka bere publike listat e plota te te gjithe subjekteve politike qe do marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare me 14 tetor ne Mal te Zi. Ne do paraqesim listat e plota zgjedhore te 4 koalicioneve shqiptare qe do marrin pjese ne keto zgjedhje. Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim... Vazhdo

September 23, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Komente (20)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Në UDSH konflikte për shkak të kandidatit për minister të Drejtave të Pakicave në Qeverinë malazeze
Kushëriri i Dinoshës ka përçarë partinë Brenda UDSH-së, aleateve të PDS(DPS) dhe PSD(SDP) në Qeverinë e MZ, ka ardhur deri tek mosmarrëveshjet e reja brenda partisë, për shkak të përzgjedhjes së kandidatit për ministër të drejtave të pakicave njofton “DAN”. Një fraksion, i mbledhur rreth kryetarit të partisë Mehmet Zenka, përkrah Gëzim Hajdinagën, ish Kryetarin e Komunës së Ulqinit, ndërsa tjetri fraksion mendon  se zgjidhja më e mirë është Hamdi Hasani, një i afërm i ngushtë i ish liderit të... Vazhdo