Hantije Ibroçi

KK”Ulqini” i pari në renditjen e përgjithshme në Podgoricë
Më 03 dhjetor 2011 u mbajt Kupa 32-të e Karatesë “Kup Oslobogjenja Podgorice”, ku morën pjesë 30 klube me mbi 700 garues, nga Bosna, Serbia, Kosova dhe klubet nga Mali i Zi. Klubi i karatesë “Ulqini” u rendit në vendin e parë në renditjen e përgjithshme, në vend të dytë u rendit  KK “Omlladinac” nga Podgorica, vendi i tretë i takoi KK “Bar” nga Tivari, vendi i katërt KK “Gorazhda” nga Bosna, ndërsa vendi i pestë i takoi KK “Gorshtak” nga Kollashini. KK... Vazhdo
Hantije Ibroçi u kurorëzua me medaljen e bronzit
Më 19 nëntër 2011 në Budapest të Hungaris Klubi i Karatesë “Ulqini” mori pjesë në Turneunë ndërkombëtarë “Tatami Cup ” në kët Turne morën pjesë 12 shtete me mbi 600 garuesë. Garuesja Hantije Ibroçi u kurorëzua me medaljen e bronzit në një konkurenc mjaft të fort pasi që dhe turneu kishte regudhat e veta që secili garues me secilin në kategorin e vet është deshurë të ndeshet për të konkuruarë për medalje gjë kjo që edhe na vështërsoj punën pasi që ishte her e parë që ne punuam me këtë regudhë,... Vazhdo

November 22, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Hantije Ibroçi u kurorëzua me medaljen e bronzit
Tags: , , , ,