Hapja solemne

Hapja solemne e “disko-klubit” të parë në Tuz me Alban Skenderaj
Mbrëmë më 25 dhjetor,  të rinjtë malësorë festuan festen e madhe të Krishtlindjeve,  poashtu pikërisht për këtë natë u bë edhe hapja solemne e “disko-klubit” të parë në “Night-Club ECLIPSE”. Ideja e hapjes së një ambienti të tillë nuk ishte e vështirë, ajo erdhi fal mungesës që kishte Tuzi dhe Malësia për një vend ku do i dedikohet kulturës muzikore, argëtimit të të rinjëve nga Malësia dhe vendi, ku të rinjët do të gjejnë vetvetën. Kudo në çdo vend të botës ndër të parat... Vazhdo