Help Greenpeace

Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Foto: Vijesti Një delfini i ngordhur është gjetur paraditen e sotme në bregdetin e Ulqinit. Kanë qenë disa peshkatar vendas të cilët gjatë patrullimit në bregdet kanë parë peshkun gjigant dhe në momentin e konstatimit ai ishte i ngordhur. Sipas të dhënave delfini është i gjatë 2 metër dhe peshon 80 kg, dhe vizita e tij në bregdetin e Ulqinit tek plazhi Tropikana është diçka e rrallë pasi delfinët nuk jetojnë në ujrat e Adriatikut, kjo edhe për shkak të kushteve atmosferike. Nga konstatimet e para është vënë... Vazhdo

March 21, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Berisha ringrazia Scutari con il nucleare
Ero molto felice quando un anno fa, ho visitato Scutari e ho notato che stava riprendendo a “fiorire” di nuovo dopo 17 anni di emarginazione post-comunista dai governi di sinistra, e dall’amnesia della destra (probabilmente dovuta alla mancanza di esperienza governativa), per la quale Scutari ha sempre votato. Ho sempre sostenuto l’idea del Premier Berisha di trasformare l’Albania in un paradiso turistico e mi è sembrato che finalmente anche per Scutari, città antichissima, ricca di storia e attrazioni archeologiche, culturali... Vazhdo