HERO NE SRBI

Rod Blagojevic, hero ne Serbi
Rod Blagojevic mund te jete nen akuze ne SHBA, por ne vendin e tij te origjines, ne Serbi ai shihet si hero. Ne fshatin e lindjes se prinderve te tij, Blagojevic pershkruhet me tone pozitive dhe akuzat ndaj tij si montatura politike. I biri i nje serbi, qe emigroi para Luftes se Dyte Boterore ne SHBA, Rod ka punuar si ish-pastrues kepucesh dhe shkallet e suksesit i ka ngjitur shume ngadale. Vellai i guvernatorit e ka vizituar Serbine, ndersa vete Rod nuk ka qene kurre atje, megjithese gjuhen e zoteron shume mire. Blagojevic eshte i njohur... Vazhdo

December 16, 2008  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Rod Blagojevic, hero ne Serbi
Tags: , ,