herzegovina

Nacionalistët serbë boshnjakë kërcënojnë për shkëputje
Një grup nacionalist serb boshnjak paralajmëroi të enjten (14 shkurt) se do të shtyjë që Republika Srpska (RS) të shpallë pavarësinë nga Bosnje dhe Herzegovina (BiH) po qe se Kosova shkëputet nga Serbia. “Në qoftë se Kosova shpall pavarësinë, ne do të kërkojmë pavarësi për Repubikën Serbe po ashtu,” tha kryetari i Lëvizjes Serbe të Shoqatave të Pavarura (SPONA) Branislav Dukiç në një konferencë shtypi në Banja Luka. Në rast se ndonjë ish republikë jugosllave njeh deklarimin e njëanshëm që... Vazhdo

February 18, 2008  :: Rajoni / Region, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Nacionalistët serbë boshnjakë kërcënojnë për shkëputje
Tags: , , , , , , , , , , ,