hidroçentralet

Mund të përsëriten përmbytjet e janarit
Moti i lig që është duke mbizotëruar këto ditë ka shkatuar edhe problem të shumta vendbanimeve përgjatë lumit Buna.Pikërisht fshati Bore është total i izoluar dhe atje mund të shkohet vetëm me makina të rënda,ndërkaq në Fraskanjel niveli i lumit Buna nga ora në orë ndryshon, kështu që edhe këtu egziston mundësia për përsëritjen e përmbytjeve të janarit.I rrezikuar është edhe fshati Shtodër dhe Reç,si dhe shtëpizat në ishullin Ada. Nga anëtari i Shtabit të emergjencës në Ulqin Flamur Sella mësojmë... Vazhdo

November 26, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Mund të përsëriten përmbytjet e janarit
Tags: , , , ,

Permbytjet ne rrethine te Ulqinit,situata është në kontroll pohon kryetari i Komunës Gzim Hajdinaga
Gjendje e rënduar në fshatrat në kufi me Shqipërinë në Mal të Zi Përmbytjet në rrethin e Shkodrës dhe hapja e portave të hidrocentrale kanë rënduar situatën në fshatrat kufitarë në Mal të Zi. Përfaqësuesit e pushtetit lokal të Ulqinit kanë kërkuar vendosjen e kontakteve ndërministrore Reshje të shumta  dhe hapja e portave të hidrocentraleve në Shqipëri kanë rënduar situatën edhe në disa fshatra kufirate me Malin e Zi e veçmas ato në bregun e lumit Buna. Kryetari i Ulqinit, Gëzim Hajdinaga ka ngritur... Vazhdo

January 7, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Permbytjet ne rrethine te Ulqinit,situata është në kontroll pohon kryetari i Komunës Gzim Hajdinaga
Tags: , , , , , , , , ,