Horizonti i Ri

HORIZONTI I RI: Asistencë për fëmijët me nevoja të veçanta – Video
HORIZONTI i RI fillon realizimin e një programi të ri – ndihmë për fëmijët me nevoja të veçanta. Projekti i parë në këtë fushë titullohet  “Ndihma të cilën unë e kuptoj”, i cili iu dedikohet fëmijëve me pengesa në zhvillim në pjesën rurale të komunës së Ulqinit, respektivisht të Anës së Malit. Gjatë gjashtë muajve të ardhshëm, projektin do ta mbështesë Agjencia sllovake për zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar – SLOVAK AID. Përmes këtij projekti “Horizonti i Ri” do të mbështesë përpjekjet... Vazhdo

January 20, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on HORIZONTI I RI: Asistencë për fëmijët me nevoja të veçanta – Video
Tags: , ,

NGO Horizonti i ri u nënshkrua marrëveshja me agjencin sllovake (Slovak Aid)
Në Ambasadën e Republikës Sllovake në Podgoricë, u nënshkrua marrëveshja për realizimin e një projekti social, mes Agjencisë sllovake për zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar (Slovak Aid) dhe organizatës së shoqërisë civile “HORIZONTI i RI…” nga Ulqini. Marrëveshja u nënshkrua me shkëlqesinë e tij, Ambasadorin e Sllovakisë në Mal të Zi – Frantishek Lipka. Horizonti Ngo Facebook Pomoć i djeci i roditeljima Ugovor Slovačke ambasade i NVO „Novi Horizonti” iz Ulcinja Ulcinj – Sporazum... Vazhdo

November 26, 2010  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on NGO Horizonti i ri u nënshkrua marrëveshja me agjencin sllovake (Slovak Aid)
Tags: , , , ,

Horizonti i ri organizoi seminarin Integrimet evropiane për qytetin tim – Video
Të premten me 18 dhjetor 2009, në Hotelin “Mediteran” në Ulqin, Organizata e Shoqërisë Civile HORIZONTI I RI organizoi seminarin me titull “INTEGRIMET EVROPIANE PËR QYTETIN TIM”. Nevoja e forcimit të kapaciteteve të administratës publike, që me sukses t’i përballojë punët dhe obligimet që sjellin proceset integruese, është një prej prioriteteve edhe të Planit Nacional të integrimeve, por edhe një prej kërkesave të vazhdueshme të Komisionit evropian. Në këtë kontekst, OJQ “HORIZONTI i RI” ka konceptuar... Vazhdo

December 23, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Horizonti i ri organizoi seminarin Integrimet evropiane për qytetin tim – Video
Tags: , , , , , , , , , , ,

Në Ulqin u zhvillua panel diskutimi me titull ”Nato dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti ”
Dilemat e anëtarësimit dhe çka asht “NATO” Organizata e shoqërisë civile “Horizonti i Ri” organizoi para do kohe në Bibliotekën e Ulqinit panel diskutimin me titull “NATO dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti?”. Ky ishte aktiviteti i parë mbi proceset euro-atlantike që u zhvillua në Ulqin. Partnerë të OJQ “Horizonti i Ri” në organizimin e këtij takimi ishin “Qendra ALFA” nga Nikshiqi dhe Qendra Nansen Dialog, të cilat janë edhe anëtare të Ekipit bashkërendues... Vazhdo

May 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Në Ulqin u zhvillua panel diskutimi me titull ”Nato dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti ”
Tags: , , , , ,