Horizonti Ngo

HORIZONTIN e RI e vizitoi Ambasadori i Sllovenisë në Mal të Zi, z.Vladimir Gasparic
Sot, HORIZONTIN e RI e vizitoi Ambasadori i Sllovenisë në Mal të Zi – Shkëlqesia e tij Vladimir Gaspariç. Temë e takimit ishte: organizimi i aktiviteteve që rrisin mbështetjen e popullatës për anëtarësim në NATO. Ambasada e Sllovenisë është njëheri edhe ambasada e kontaktit me NATO në Mal të Zi. ______________________________________________ Danas je Novi Horizont posjetio Ambasador Slovenije u Crnoj Gori – njegova Ekselencija Vladimir Gasparič. Tema sastanka bila je mogućnost organizacije aktivnosti koje... Vazhdo

January 25, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on HORIZONTIN e RI e vizitoi Ambasadori i Sllovenisë në Mal të Zi, z.Vladimir Gasparic
Tags: , , , , , , , ,

Problemi i položaj samohranih roditelja u Opštini Ulcinj
Osnovni Sud Ulcinj, u periodu 2008‐2012 obrađivao 132 predmeta po tužbama za razvod braka.U ovom periodu je donjeto 15 odluka o davanju doprinosa za izdržavanje djece. Ukupan broj samohranih roditelja, koji se nalaze u evidencijama CSR – Služba Ulcinj, iznosi 157. Prema podacima CSR, u Ulcinju ima 12. djece bez roditeljskog staranja oba roditelja. Kao samostalni, bez obzira na radni status, samohrani roditelji se suočavaju sa velikim troškovima za obrazovanje i kvalitetan rad sa djecom. Osim troškova redovnog obrazovanja,tu... Vazhdo

August 31, 2012  :: news :: Comments Off on Problemi i položaj samohranih roditelja u Opštini Ulcinj
Tags: ,

Horizonti i Ri shënoi Ditën e Evropës në Ulqin
Në organizim të shoqërisë civile Horizonti i Ri sot në Ulqin u shënua 9 maji Dita e Evropës, mesazhi kryesor i këtij manifestimi modest por domethënës i cili u realizua në kuadër të projektit EUROPE DAY CELEBRATION që u mbajt në Qendren Tregtare L & Restaurant PIANO. “Në prag të integrimeve në mbështetje të ambasadës amerikanë në Podgoricë ishte se Ulqin është I gatshëm të jap kontributin e vetë të çmueshëm në rrugën e vetëdijesimit qytetarë drejtë familjes së bashkuar evropianë për të... Vazhdo

May 10, 2011  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Horizonti i Ri shënoi Ditën e Evropës në Ulqin
Tags: , , ,

NGO Horizonti i ri u nënshkrua marrëveshja me agjencin sllovake (Slovak Aid)
Në Ambasadën e Republikës Sllovake në Podgoricë, u nënshkrua marrëveshja për realizimin e një projekti social, mes Agjencisë sllovake për zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar (Slovak Aid) dhe organizatës së shoqërisë civile “HORIZONTI i RI…” nga Ulqini. Marrëveshja u nënshkrua me shkëlqesinë e tij, Ambasadorin e Sllovakisë në Mal të Zi – Frantishek Lipka. Horizonti Ngo Facebook Pomoć i djeci i roditeljima Ugovor Slovačke ambasade i NVO „Novi Horizonti” iz Ulcinja Ulcinj – Sporazum... Vazhdo

November 26, 2010  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on NGO Horizonti i ri u nënshkrua marrëveshja me agjencin sllovake (Slovak Aid)
Tags: , , , ,