Hot

Rozana Radi, skena hot gjatë turneut në Amerikë
Rozana Radi, këngëtarja e njohur e skenës shqiptare, ka qenë për një udhëtim-maratonë në Shtetet e Bashkuara, ku objektivi kryesor ishin koncertet në të cilat ishte e ftuar. New York, Chikago, Detroit… dhe Rozi sigurisht krahas punës nuk ka lënë pa vizituar dhe vendet më të spikatura të kontinentit tjetër. Në faqen e saj të facebookut, shkruan me shumë humor për vizitën që kishte bërë te statuja e lirisë; sot po vizitoja statujën e lirisë…u desh të merrja një anije për të shkuar deri atje dhe... Vazhdo

November 14, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Rozana Radi, skena hot gjatë turneut në Amerikë
Tags: , , ,