hotel mediteran Ulqin

Ftesë per festën e 8 Marsit ne Hotel Mediteran
TĂ« dashur miq dhe mysafir tĂ« Hotelit Mediteran, Ju ftojmĂ« te kaloni njĂ« mbrĂ«mje tĂ« paharrueshme me rastin e festĂ«s sĂ« 8 Marsit ditĂ«s se gruas… Me muzikĂ« te lehtĂ« qytetare mysafirĂ«t I argĂ«ton grupi Trio Bend nga Ulqini. Çmimi I darkĂ«s solemne 25 € pĂ«r person pĂ«rfshirĂ« darkĂ«n ne bazĂ« tĂ« tryzĂ«s suedeze dhe pijeve jo alkoholike pa caktim. Rezervoni, ejani dhe kĂ«naquni… Rezervimet mund tĂ« bĂ«hen deri me 4 Mars. Numrin i tel 030 403 124 GĂ«zuar 8 Marsin tĂ« gjihtĂ« pjestareve te gjinisĂ« mĂ« tĂ« bukur nga... Vazhdo
Hotel Mediteran ofron komoditet për turistët
MijĂ«ra turistĂ« nga anĂ« tĂ« ndryshme tĂ« EvropĂ«s, e mĂ« gjerĂ«, kanĂ« vĂ«rshuar plazhet e Ulqinit. Institucionet, hotelet, plazhet  restorantet e individĂ«t kanĂ« pĂ«rgatitur me kohë  tĂ« gjitha ofertat pĂ«r tĂ« realizuar njĂ« sezon  tĂ« suksesshme turistike nĂ« Ulqin. Plazhi i Ulqinit edhe mĂ« tutje mbetet njĂ«ri ndĂ«r plazhet mĂ« tĂ« frekuentuar nga qytetarĂ«t dhe diaspora e RepublikĂ«s sĂ« KosovĂ«s. Po ashtu njĂ«ri ndĂ«r hotelet me tĂ« preferuara nĂ« Ulqin mbetet Hotel Mediterani.  ËshtĂ« I vendosur nĂ« qytetin piktoresk nĂ«... Vazhdo

July 30, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Hotel Mediteran ofron komoditet pĂ«r turistĂ«t
Tags:

PĂ«rurimi i librit “Uralub in Ulqini” mĂ« 9 qershor 2012 – 19:30
Perurimi i librit Uralub in Ulqini te shtunen me 09 06 2012 salla e Biliotekes se Ulqinit ora 19 :30 Kemi nderin dhe kĂ«naqĂ«sinĂ« tĂ« ju ftojmĂ« nĂ« pĂ«rurimin e monografisĂ« sĂ« Ulqinit (Fotoalbum) i vitit 1959 me fotografi tĂ« realizuara prej dr Alfred Wollner nga Vjena – Austri. Botoi Asociacioni Ulqini, Ulqin, 2012 Albumi quhet URLAUB IN ULQINI dhe nĂ« vete pĂ«rmban 80 fotografi tĂ« jetĂ«s sĂ« Ulqinit nĂ« vitin 1959. Ky album Ă«shtĂ« redaktuar dhe finalizuar nga Gazmend Çitaku, nĂ« gjuhen gjermane textin e perktheu Eva Maria... Vazhdo

June 7, 2012  :: KulturĂ« / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on PĂ«rurimi i librit “Uralub in Ulqini” mĂ« 9 qershor 2012 – 19:30
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hotel Mediterani mbushet me turistĂ« – Video
Hotel Mediteran nĂ« Ulqin vĂ«rshohet nga turistĂ«t vendas dhe tĂ« huaj. PĂ«rmirĂ«simi i kohĂ«s ka bĂ«rĂ« qĂ« sot nĂ« kĂ«tĂ« pikĂ« turistike tĂ« ketĂ« numĂ«r tĂ« madh tĂ« turistĂ«ve tĂ« cilĂ«t kryesisht vijnĂ« nga Polonia dhe viset tjera tĂ« rajonit,por nuk mungojnĂ« edhe ata nga Kosova e ShqipĂ«ria. ShumĂ« mirĂ« sepse atmosfera eshtĂ« shumĂ« mirĂ« dhe njerĂ«zit janĂ« tĂ« mrekullueshĂ«m”tha njĂ« turist,duke parĂ« pritjen me njĂ« atmospfere shumĂ« tĂ« pĂ«lqyar nga musafirĂ«t. “Atmosfera mĂ« pĂ«lqyeshme dhe koha e mrekullueshme,bĂ«ri... Vazhdo
Ali Salaj, kryetar i ri i “Art Club”-it tĂ« Ulqinit
Shoqata e ArtistĂ«ve dhe IntelektualĂ«ve “Art Club” nga Ulqini zgjodhi nĂ« Kuvendin e saj zgjedhor, tĂ« mbajtur tĂ« premten, kryetar tĂ« ri gazetarin dhe kritikun e filmit Ali Salaj. Ai Ă«shtĂ« kryeredaktor i gazetĂ«s “Koha javore” dhe korrespondent i ZĂ«rit tĂ« AmerikĂ«s nĂ« gjuhĂ«n shqipe pĂ«r Malin e Zi. PjesĂ«marrĂ«sit e Kuvendit vlerĂ«suan kontributin dhe rezultatet e arritura nga kryetari i deritashĂ«m, mr. Haxhi Shabani, sidomos nĂ« fushĂ«n e botimeve. Kryetari i ri i “Art Club”-it premtoi se pĂ«rkundĂ«r vĂ«shtirĂ«sive... Vazhdo

March 17, 2012  :: KulturĂ« / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hotel Mediteran çelĂ« sezonin turistik 2012 nĂ« Ulqin – Video
Hotel Mediteran çelĂ« sezonin turistik 2012  nĂ« Ulqin,ku me organizimin e 8 Marsit,nĂ« menyrĂ« ofisiale formalizoi çeljen e sezonit turistik nĂ« komunĂ«n e Ulqinit.Sipas drejtuesve tĂ« hotel Mediteranit,drejtorit tĂ« hotelit Selatin Gjeloshi dhe menaxherja e marketingut, Valentina Kozinoviq pritet qĂ« kĂ«tĂ« vit tĂ« ketĂ« sezon tĂ« begatshĂ«m dhe se presim vizita tĂ« organizuara tĂ« mysafirĂ«ve nga ShqipĂ«ria,Kosova,Hungaria,Polonia dhe Rumania por edhe vendĂ«ve tjera tĂ« rajonit,pĂ«r shkak tĂ« çmimeve tĂ« favorshme, kushteve optimale... Vazhdo
Ulqini nĂ« panairin e turizmit nĂ« Berlin “ITB – 2012”
Edicioni i 46 -tĂ« i panairit mĂ« tĂ« madh botĂ«ror tĂ« turizmit nĂ« Berlin,filloi te merkuren 07.03.ku i hapi dyert si çdo vit Bursa Nderkombetare e Turizmit deri mĂ« 11.03.2012 Prezantimi i radhes i ofertĂ«s turistike tĂ« Organizates Turistike tĂ« Ulqinit (OTU)nĂ« panairin turistik nĂ« Berlin” ITB -2012”, ku u bĂ« hartimi i materialeve tĂ« reja turistike propagandistike tĂ« Ulqinit por gjithashtu moren pjes edhe aktoret principale te lamis te turizmit malazias sikurse Drejtori aktual i OrganizatĂ«s turistike tĂ« Malit tĂ« Zi,z.Sasha... Vazhdo

March 8, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Ulqini nĂ« panairin e turizmit nĂ« Berlin “ITB – 2012”
Tags: , , , , ,

OT e Ulqinit merr pjes nĂ« panairin e turizmit nĂ« Beograd – Video
Delegacioni i Malit tĂ« Zi, i pĂ«rbĂ«rë nga pĂ«rfaqĂ«suesi Predrag Sekuliq ministĂ«r i zhvillimit tĂ« qendrueshĂ«m dhe turizmit,drejtori i OrganizatĂ«s turistike tĂ« Malit tĂ« Zi,Sasha Radoviq dhe nga pĂ«rfaqĂ«sues të komunitetit të biznesit,morrĂ«n pjesĂ« nĂ« panairin ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« turizmit “IFT 2012”, qĂ« u mbajtĂ« nĂ« BeogradĂ«. PjesĂ«marrja e pĂ«rfaqĂ«suesve MalazezĂ« nĂ« kĂ«tĂ« panair Ă«shtĂ« me rĂ«ndĂ«si, sepse po mundĂ«sohet prezantimi i vlerave turistike tĂ« Malit tĂ« Zi. QĂ« nga dita e parĂ« e hapjes sĂ« panairit,... Vazhdo
Vikend ne Hotel Mediteran Ulqin per 2 pers -119€ me 1/2 pansion
Kaloni njĂ« vikend tĂ« paharrueshĂ«m nĂ« qytetin Ulqinit nĂ« hotel Mediteran pĂ«r vetĂ«m 119 euro pĂ«r 2 persona me gjysmĂ« pansion. … Akomdimi ne hotel 3* me mĂ«ngjes dhe darka nĂ« bazĂ« tĂ« 2 netĂ«ve tĂ« vikendit… Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete nĂ« Hotelin Mediteran Ulqin. Per nje familje te akomoduar ne nje apartament tĂ« Hotelit Mediteran me pamje nga deti me njĂ« dhomĂ« per çift. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike tĂ« saja... Vazhdo
Hotel Mediteran ne Ulqin pret sezon të bereqetshme
Ulqini Ă«shtĂ« njĂ« destinacion i popullarizuar i turistĂ«ve. MegjithĂ«se akoma i pazbuluar nga shumĂ« udhĂ«tarĂ« prej vendeve mĂ« tĂ« mĂ«dha, turistĂ«t e pĂ«rsĂ«ritur dhe njĂ« sasi rritĂ«se e vizitorĂ«ve pĂ«r radhĂ« tĂ« parĂ« e bĂ«jnĂ« Ulqinin njĂ« vend tĂ« zjarrtĂ« pĂ«r pushuesit ndĂ«rmjet muajve Maj dhe Shtator. Ulqini Ă«shtĂ« i famshĂ«m pĂ«r plazhet e tij, tĂ« clat konsiderohen si mĂ« tĂ« bukurat nĂ« Mal tĂ« Zi. NjĂ«ri ndĂ«r hotelet mĂ« tĂ« njohura nĂ« Ulqin Hoteli “Mediteran”, i cili gjendet pak metra lart plazhit Rana, kĂ«to... Vazhdo

Page 1 of 3123