i pavarsisë kosoves

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi: Gëzuar Kosovë, sot dy vjetorin e pavarësisë
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr.11|10 Ulqin, më   16.02 2010 URIM PRESIDENTIT TË KOSOVËS Z. FATMIR SEJDIU I nderuar z. President Sejdiu ! Në emër të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi pranoni urimet ma të sinqerta dhe vëllazërore  me rastin e dy vjetorit të pavarësisë së Kosovës. Në këtë përvjetor të  rëndësishëm për popullin e Kosovës,mbarë kombi Shqiptarë,por dhe ne shqiptarët në Malin... Vazhdo

February 17, 2010  :: Politika :: Comments Off on Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi: Gëzuar Kosovë, sot dy vjetorin e pavarësisë
Tags: , , , , , ,