ILIR META

Meta takoi përfaqësuesit politikë shqiptar në Malin e Zi
Zv. Kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Ilir Meta takoi përfaqësuesit politikë të popullsisë shqiptare në Malin e Zi. Gjatë vizitës së tij dy ditore në Malin e Zi, Zv. Kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Ilir Meta është takuar me drejtuesit e partive kryesore shqiptare, respektivisht me Kryetarin e Partisë Unioni Demokratik i Shqiptareve, Ferhat Dinosha; Kryetarin e Alternativës Shqiptare, Gjergj Camaj, Kryetarin e Lidhjes Demokratike, Mehmet Bardhi, Kryetarin e Partisë Forca e Re Demokratike, Nazif... Vazhdo
Lideri i LSI, z.Ilir Meta pret një grup deputetësh të Malit të Zi,Vasel Sinishtaj dhe Nikollë Gegaj
Lideri i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z.Ilir Meta priti sot pasdite në selinë e LSI në një takim një grup deputetësh të parlamentit të Malit të Zi. Ky takim, ku merrnin pjesë deputetë të forcave të ndryshme politike në Mal të Zi, u organizua nga Lëvizja Europiane e Shqipërisë në bashkëpunim me Lëvizjen Europiane të Malit të Zi. Takimi zhvillohej në kuadër të shkëmbimit të eksperiencës pwr zhvillimet politike dhe parlamentare midis dy vendeve. Gjatë bisedës u diskutua në mënyrë të veçantë për... Vazhdo

June 4, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Lideri i LSI, z.Ilir Meta pret një grup deputetësh të Malit të Zi,Vasel Sinishtaj dhe Nikollë Gegaj
Tags: , ,