ilmi dervishi

Zgjedhët këshilli komunal i PDS-së Ulqin
Luigj Shkreli, deputet i PDS në parlamentin e Malit të Zi, në Konferencën e gjashtë zgjedhore komunale, të mbajtur mbrëmë në Ulqin, i tha kryetarit dhe deputetit të Partisë Demokratike të Socialistëve /PDS/ Milo Gjukanoviqit se “publikisht i themi qytetarëve të Ulqinit se pa PDS nuk ka zhvillim as përparim të qytetit as të Komunës së Ulqinit në përgjithësi”, njofton KosovaLive. Partia Demokratike e Socialistëve zgjodhi këshillin komunal të ri të kësaj partie për qytetin e Ulqinit. Këshilli përbëhet prej... Vazhdo
Funkcionari PDS-it të Ulqinit Ilmi Dervishi,ka akuzuar qeverinë lokale te Ulqinit
Anëtari i lartë i PDS të Ulqinit Ilmi Dervishi, ka akuzuar qeverinë lokale të komunës së Ulqinit, qeveri në të cilën merr pjesë edhe partia e tij, që në gjysmën e parë të vitit të kaluar e kanë dëmtuar buxhetin e komunës për afro 1 milion euro, njofton e përditshmja Vijesti. Lexo më tepër >> Promul Ulqin  Vazhdo

March 21, 2011  :: Politika :: Komente (5)
Tags: , ,