Iniciativa qytetare – Tuz

Forca në zgjedhjet e ardshshme bashkë me Iniciativën Qytetare
Kumtesë për opinion Forca e Re Demokratike, për të bërë një front të përbashkët shqiptar morri vendim sot me date 03.shtator 2012 në mbledhjen e Këshillit Qëndore që të hyjë në zgjedhjet e ardshshme bashkë me Iniciativën Qytetare të Malësisë. E ndërmarrim këtë hap të bindur se me anë të këtij bashkimi do te mund të sigurojmë një sukses elektoral dhe do të cojmë përpara interesat e popullit tonë. Programi i Forcës së re demokrtaike është shumë i përafërt me atë të Iniciativës Qytetare dhe kemi... Vazhdo
Koalicioni Perspektiva – Marrveshje Politike
Për koalicion zgjedhor të zgjedhjeve parlamentare të 29.03.2009 neni 1. Subjektet nenshkruese te kesaj marreveshje politike jane  Grupet qytetare “Aleanca e re “ Ana e Malit , e perfaqersuar nga Amir Hollaj dhe  “Iniciativa qytetare” Tuz , e perfaqesuar nga Vasel Sinishtaj neni 2. Palet nenshkruese pajtohen qe ne zgjedhjet parlamentare te 29. marsit 2009, te dalin me emrin parazgjedhor “KOALICIONI SHQIPTARE – PERSPEKTIVA “ neni 3. Mandatet , gjegjesisht pjesemarrja e subjekteve politike ne shperndarjen e mandateve behet... Vazhdo

March 11, 2009  :: Politika :: Comments Off on Koalicioni Perspektiva – Marrveshje Politike
Tags: , , , , ,