inis gjoni

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Feston ditëlindjen në ditën e Halloween
Ka vendosur prej shumë kohësh që të mbajë gojën kyçur për median dhe këtë e respekton në mënyrën më korrekte. Show-girli i mirënjohur Inis Gjoni ka muaj që nuk shfaqet nëpër faqet e gazetave ndërsa në ekran të gjithë shikuesit e panë vetëm për disa minuta të ftuar në emisionin e Ardit Gjebreas “E diela shqiptare”. E teksa mundohet t’i shmanget çdo paparaci të mundshëm nëpër ambientet që ndodhet, apo çdo pyetje të ndonjë gazetari që e kërkon për intervistë, ja tek ka rënë në kurthin e paparacit... Vazhdo

November 11, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Feston ditëlindjen në ditën e Halloween
Tags: